Ko su deca Harisa i Meline Džinović? Đinu svi dobro znaju, a ovako izgleda njihov sin: Dali su mu specifično ime

25.01.2024

15:02

0

Dok se o njihovoj ćerki stalno piše, on se ne eksponira

Ko su deca Harisa i Meline Džinović? Đinu svi dobro znaju, a ovako izgleda njihov sin: Dali su mu specifično ime
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Haris i Melina Džinović su rešili da se razvedu posle više od dve decenije zajedničkog života. Tokom braka dobili su dvoje dece - Đinu i Kana.

Đina

Đina je neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je mnogi smatraju i influenserkom. Ona neretko voli da se pohvali luksuzom u kom uživa, bilo da je to na putovanjima, ili u njihovom porodičnom domu iz kog se, navodno, Haris sada iseli. 

Često se piše i o njenom ljubavnom životu, pa se nagađalo da je u vezi sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, ali je on uvek isticao da su samo prijatelji. 

- U ljubav im se ne petljam, ne zanima me, šta god rekao, to je moj aspekt, a ne njihov. Eto im ljubav njihova, pa neka se ljubakaju, neka rade šta hoće, mene neće poslušati i to je - rekao je Haris jednom prilikom o ljubavnom životu svoje dece, pa dodao:

- Ona radi svoj posao, mene to ne zanima. Izabrala je taj Instagram i voleo bih da u tome bude uspešna. Svaki čovek, ona je mlada, dvadeseta godina, treba nečim da se bavi, da je nešto zainteresuje, da uradi nešto od sebe, da li je to taj put ili neki drugi, treba se uvek nečim baviti u životu.

Đina je jednom prilikom priznala i da je imala estetske korekcije.

Kan

Za razliku od Đine, mlađe dete Džinovića, Kan, ne voli da se eksponira u javnosti. Štaviše, on nije toliko aktivan ni na društvenim mrežama, ali tu i tamo procuri po neka njegova fotografija, pa javnost zna kako izgleda.

Kan se, inače, bavi košarkom, barem prema navodima medija, a između obaveza u školi i klubu, ima vremena i za ljubav.

Nedavno se pisalo o tome da ima devojku, čak je i on podelio njihovu zajedničku fotografiju, ali kakav je trenutni status njihove veze, nije poznato. 

Podsetimo, Melina se oglasila nakon vesti o tome da se Haris i ona razvode, ali o toj temi nije želela da rpiča, te tako nije ni potvrdila, ali ni demantovala napise.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike