Tamarin stan u Milanu „pliva" u cveću, poklonima, ali njoj je sasvim treće važno: Shvatila sam, ne treba to uzimati zdravo za gotovo! (FOTO)

18.03.2024

15:47

0

Kalinićeva ne krije svoju radost

Tamarin stan u Milanu „pliva" u cveću, poklonima, ali njoj je sasvim treće važno: Shvatila sam, ne treba to uzimati zdravo za gotovo! (FOTO)
Tamara Kalinić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Influenserka Tamara Kalinić, koja sa verenikom Filipom Testom već izvesno vreme živi u Milanu, proslavila je rođendan pa svoju radost rešila i da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. Ona ih i inače, čak i prilično detaljno, obaveštava o stvarima koje čine njene poslovne avature, te svakodnevicu.

Fotografišući se na trpezarijskom stolu u stilu Viktorije Bekam (s jednom podignutom nogom), te okružena cvećem i poklonima, naglasila je kako oseća istinsku sreću, što joj je svakako prva stavka na listi prioriteta.

Tamara Kalinić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nikad se potpunijom nisam osećala. Roditelji su me ove nedelje zasebno pitali da li sam srećna i pomislila sam kako je to čudno, jer jesam. Toliko sam srećna! Onda sam shvatila to pitanje i da sreću ne treba uzimati zdravo za gotovo - pisala je ona na svom Instagramu, gde je pokrenula i pravu lavinu komentara fanova, mahom rođendanskih čestitki.

- Zahvalna sam na još jednom krugu oko Sunca, godini punoj iskustava i ljubavi koju dobijam svakodnevno. Hvala vam što ste toliki deo mog života. Želela sam da ovaj dan podelim sa vama - zaključila je Tamara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Podsetimo, Kalinićeva i Testa uskoro „staju na ludi kamen". Influenserka često napominje da je najlepša stvar u njihovoj vezi to što i ne pokušavaju jedno drugo da promene; među njima vlada ogromno poštovanje, kao i poverenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike