Dok svi bruje kako će Dragana i Toni podeliti imovinu, pevačica priznala: Ostala sam bez novca, nemam ga, takvo je vreme

27.03.2024

22:37

2

Otkrila je i kako je bez njega ostala

Dok svi bruje kako će Dragana i Toni podeliti imovinu, pevačica priznala: Ostala sam bez novca, nemam ga, takvo je vreme
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ M.M.

Dragana Mirković je juče izdala saopštenje koje je iznenadilo javnost - da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. 

I dok se spekuliše ko je Tonijeva nova devojka, da li je nešto slutilo da će do razvoda doći, šta se dešavalo u njihovom domu, Dragana je u dvorcu, baš na dan kada će objaviti da se razvodi, ugostila novinarsku ekipu koji tada nisu ni znali šta se sprema.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Mirković

Mnogo se polemiše o tome kako će Dragana i Toni podeliti imovinu koje je procenjeno na 100 miliona dolara, kome će šta pripasti, a pevačica je sada priznala da nema novca jer je sve otišlo na njenu turneju.

- Nije me sramota reći da ja sad nemam novca. Takvo je vreme. Moj posao je pošten. Nemam pomoć ni od koga, sve ovo što vidite oko koncerata to sam samo ja, ali ja to tako želim. Čoveku nekad treba težak period, mene niko na ovo nije terao. Nije bitno imam li novca. Trenutno ga nemam, sve je otišlo na turneju i humanitarne koncerte - rekla je pevačica.

Instagram_draganamirkovic
Toni Bijelić i Dragana Mirković

Ona je čak u jednom trenutku i zaplakala.

- Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i 90-e. Imam jako teško razdoblje, ali kad mi je najteže tad sam i najjača - rekla je Dragana i obrisala suze.

(24sata)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike