Dragana Mirković se teško nosi sa krahom ljubavi! Nije mogla da zadrži suze: Važno mi je da znam da nigde nisam pogrešila

27.03.2024

14:50

0

Posle 24 godine, ona i Toni Bijelić rešili su da se razvedu

Dragana Mirković se teško nosi sa krahom ljubavi! Nije mogla da zadrži suze: Važno mi je da znam da nigde nisam pogrešila
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dragana Mirković mnoge je ostavila bez reči pošto je u saopštenju za javnost objasnila da su ona i biznismen Toni Bijelić rešili da stave tačku na svoju ljubav. Prema njenim rečima, njihova zajednica već tri godine ne funkcioniše, a otkako se za sve to pročulo - svakako su se pojavile i razne spekulacije akonto toga kada se, kako i zašto raspao jedan od, naizgled, najskladnijih brakova s estrade.

Da je Dragana, s druge strane, možda i nagoveštavala da nije sve u redu pod njenim krovom - pokazuje i intervjuu koji je imala u sklopu svog šoua „Rame uz rame sa Draganom". Na pitanja kako je kada ostane sama, šta za nju znači ljubav, kao i šta može da je rasplače, Mirkovićeva je kroz suze iskreno odgovarala na pitanja i tada se moglo, na neki način, primetiti da je nešto tišti.

Dragana Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Svašta nešto pomislim kad sam sama, ali najviše mi je bitno da sam mirna sama sa sobom. Nemam nemire i nedovršenih stvari, nema loših stvari prema nekim ljudima. To me čini mirnom i staloženom. I mogu i da se ljutim na sebe i da volim sebe, da se ponašam kao dete, bitno je samo da je taj mir u meni i da znam da nigde nisam pogrešila. Tad sam mirna - kazala je najpre pevačica, piše dalje „Kurir", a potom je odgovorila na pitanje šta za nju znači ljubav, istakavši da je to njen najveći pokretač.

„Ljubav je za mene sve!"

- Ljubav u mom životu igra najveću ulogu. I to sve vrste ljubavi. Nije to samo ljubav prema muškarcu. U mom životu je sve počelo s ljubavlju. Ljubam prema najrođenijima, ljubav prema svom selu, prema muzici, prijateljima. Ljubav prema fanovima, porodici koju sam osnovala i onda ona najveća ne samo ljubav nego i večita zaljubljenost prema mojoj deci. Ljubav je za mene sve, ljubav je život. Ako nema ljubavi ja mislim da kad prestane ljubav u mom životu ja neću moći da živim. Jednostavno mislim da ne umem da živim bez ljubavi - objasnila je onda, pa otkrila i koliko je dobija zauzvrat.

Dragana Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- U životu sam mnogo sebe davala i onima kojima je trebalo i onima kojima nije trebalo. Ali ne žalim zbog toga, jer sve što sam dala a nije mi bilo uzvraćeno, ja sam dobila na nekoj drugoj strani kao nagradu, valjda što sam takva - rekla je Dragana Mirković, a onda je nastavila o tome šta je natera na suze.

„Ništa ja tu ne mogu..."

Dragana Mirković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Mene može mnogo toga da gane u životu. I nije to samo izdaja ili neka bol. Znam da sretnem nekog starog čoveka na ulici da jedva hoda i da me zaboli i natera suze na oči, jer ja tu ne mogu ništa. Više puta kada vidim baku neku kako prodaje cveće, a hladno je napolju, ja svo to cveće otkupim samo da ona ode kući da ne mrzne. To su samo neke sitnice. Postoje mnoge stvari zbog kojih čovek ne može ništa da uradi. Kroz sve ove godine skupljala sam mnogo radosti i sreće ali i mnogo bola. Nije lako zaboraviti na bol. Bez obzira koliko ste uspešni i jaki da je ta bol daleko i za vas i više ne postoji i ne treba da vas boli. Ali, bol je ipak bol, ma koliko stara bila i to je neminovno, svi mi to imamo. Ali, ono dete u meni pobeđuje, setila sam se sada nekih stvari i ne vredi, molim te nemoj više ništa da me pitaš - zaključila je onda kroz suze.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike