Bile su u svađi, a sad Ceca progovorila o razvodu Dragane Mirković! „Kad se jedna porodica rastura..."

27.03.2024

14:25

0

Pevačica ističe da je i te kako uz svoju koleginicu

Bile su u svađi, a sad Ceca progovorila o razvodu Dragane Mirković! „Kad se jedna porodica rastura..."
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U jeku priča o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Ceca Ražnatović dala je svoj komentar pa istakla kako je uz svoju koleginicu u ova teška vremena „kada joj se porodica rastura". Stigavši na snimanje „Zvezda Granda", pa upitana na tu temu, Ceca je kazala:

„Nikome to ne želim..."

- Ne znam šta se dešava u nečijim životima, niti me to zanima. Uvek je pretužno kada se jedna porodica rastura i nikome to ne želim. Naravno da sam uz koleginicu - kazala je ona, piše „Kurir".

Podsetimo, pre nekoliko godina u javnosti se pojavio audio zapis sa snimanja novogodišnjeg programa na Javnom servisu, a u pitanju je razgovor Cece Ražnatović i Dragane Mirković koje su se slučajno srele u prostorijama RTS. Tada, „vratile su se" spekulacije o njihovom lošem odnosu i snimak se vodio kao „potvrda toga".

Ceca Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Iako su obe izbegavale tu temu, Dragana je jednom prilikom objasnila da njihove nesuglasice, u stvari, datiraju još iz perioda devedesetih. 

– Sve datira od devedesetih, kada nije bilo nimalo naivno i kada sam ja doživljavala mnogo teških stvari od Cece i njene ekipe. Uvek sam birala put koji podrazumeva sklanjanje, ćutanje, godinama. Došao je trenutak kada je moja koleginica Ceca bila zabranjena na ovoj televiziji zbog nekih ružnih stvari koje je učinila čelnim ljudima i u svim medijima u Srbiji, da se razumemo. Tada je mene zvala i rekla: „Imala sam potrebu da te pozovem i da ti kažem da sam fascinirana time što nemaš ni gram sujete u sebi, kao koleginica i da sam ja više ispoštovana na tvojoj televiziji nego ti sama". Ja sam tada samo pokazala kakav sam čovek i kakva sam koleginica - prenosio je „Informer" reči Mirkovićeve, a ona je potom dodala kako se ubrzo nakon toga sve samo vratilo na staro. 

Dragana Mirković, Antonio Ahel/ATAImages
 

- ...Iskreno, mnogo mi je teško da pričam o tome, ali sam izdržala. Ćutala sam i ćutala. I evo, sad smo se srele posle toliko godina i smatrala sam da je najnormalnije ljubazno, kulturno reći nekome dobro veče - objašnjavala je, misleći na audio snimak koji je isplivao iz gorepomenutih prostorija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike