Toni Bijelić izašao iz porodičnog dvorca! Evo gde se nalazi još uvek zakoniti suprug Dragane Mirković u jeku priče o razvodu

26.03.2024

18:50

0

Dugogodišnji bračni par već izvesno vreme ne boravi pod istim krovom

Toni Bijelić izašao iz porodičnog dvorca! Evo gde se nalazi još uvek zakoniti suprug Dragane Mirković u jeku priče o razvodu
Toni Bijelić - Copyright ATAImages/A. A.

Dragana Mirković je, istakavši i javno da su ona i Toni Bijelić rešili da se razvedu, u svom saopštenju poručila i kako njih dvoje već izvesno vreme ne žive pod istim krovom. Prema najnovijim napisima, Dragana i Toni već skoro godinu dana ne žive zajedno, tvrdi „Kurir". Bijelić se još prošle, 2023, iselio iz dvorca i boravi u Opatiji, prema navodima bliskim porodici, gde je sebi uzeo nekretninu.

Dragana je sa decom ostala u Beču.

Toni je često i na društvene mreže postavljao fotografije iz ovog grada na jadranskom primorju, ali tada niko nije mogao ni da posumnja u njegovo potpuno odsustvo iz kuće.

To sve se, navodi se dalje, povezivalo sa poslovnim putovanjima.

On i Dragana su se viđali samo u retkim prilikama kada su porodična slavlja u pitanju, kao što je bio slučaj sa 21. rođendanom njihove mezimice Manuele koji su na okupu proslavili u dvorcu, a poslednji put su zajedno se pojavili na koncertu u Areni kojim je Mirkovićeva proslavila četiri decenije svoje karijere.

Dragana Mirković i Toni Bijelić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike