Ovako Gvinet Paltrou zove razvod: I posle čitave decenije joj ne daju da zaboravi šta je rekla!

25.03.2024

23:20

0

Na današnji dan 2014. godine obelodanila je da su ona i Kris Martin rešili da se rastanu i to kako...

Ovako Gvinet Paltrou zove razvod: I posle čitave decenije joj ne daju da zaboravi šta je rekla!
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Pre tačno deset godina, 25. marta 2014. godine, Gvinet Paltrou objavila je na svom sajtu kako se ona i njen ondašnji suprug, Kris Martin iz „Koldpleja", rastaju. Međutim, glumica nije kazala „da su rešili da se razvedu".

Iskoristila je izraz na kom veruje da je čak mogla i da zaradi, da je to htela.

- Sa srcima punim tuge vas obaveštavamo... - gotovo klasično je počelo njihovo zajedničko saopštenje, ali je bilo zaključeno rečima:

Gvinet Paltrou i Kris Martin, Profimedia
 

- Vezu smo dosad razvijali privatno, pa se nadamo da će tako ostati i sada kad smo rešili da se svesno odvojimo (conscious uncoupling), te uđemo u koroditeljstvo.

Vlasnici „Goop-a" ovo su mnogi zapamtili. Dan-danas joj ne dozvoljavaju da zaboravi kako se izrazila, a ni ona nema neku posebnu želju za tim. Osvrnuvši se na „svesno odvajanje" na Instagramu nedavno, poručila je:

- Nisam unovčila izraz i uprkos tome koliko su nas zbog toga još onda pljuvali, ponosna sam što sam učinila neke razvode malo lakšim (tako što bi ih i drugi nazivali kao ona).

 

 

Gvinet i Kris, podsetimo, u braku su dobili ćerku Epl i sina Mozesa. Ona se 2018. ponovo udala (za Breda Falčaka, televizijskog scenaristu), a izvesni izvori kazali su skoro za „People" kako su Martin i njegova sadašnja izabranica, glumica Dakota Džonson, već godinama vereni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike