Bivši na tapetu - Gvinet Paltrou uporedila Bena Afleka i Breda Pita: Evo kako joj je u stvari bilo u tim vezama!

07.05.2023

23:40

0

Otkrila je ko je romantičniji, s kim se više svađala, pa i ko je bolji u krevetu

Bivši na tapetu - Gvinet Paltrou uporedila Bena Afleka i Breda Pita: Evo kako joj je u stvari bilo u tim vezama!
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou nedavno je tokom jednog intervjua odgovarala na izuzetno škakljiva pitanja, bez zadrške. Kao gošća podkasta „Call her daddy" osvrnula se na svoje bivše, a veoma poznate momke - Bena Afleka i Breda Pita, pa ispričala kako joj je u stvari bilo u tim vezama.

Podsetimo, Gvinet je počela da izlazi s Bredom 1994. godine, nakon što su se upoznali na setu „Seven-a". Kako je objasnila, to je gotovo bila ljubav na prvi pogled. Verili su se 1996, međutim već '97. je sve bilo palo u vodu.

Gvinet Paltrou i Ben Aflek, Profimedia
 

- S ove tačke gledišta, imala sam ja tad još mnogo da rastem. Iskreno, do 40. sam se ja razvijala, upoznavala... I to je bilo okej. Onda nisam imala pojma kako da saslušam i razumem sopstvene instinkte, znake - govorila je ona, koju je rastanak s Pitom pio totalno slomio.

- To je trebalo da se desi, ali je bilo mnogo teško - istakla je glumica, koja se s bivšim danas ponovo druži.

Skoro, bio je gost kod nje u podkastu.

- On je baš super, divan je čovek - kazala je Gvinet, pa zaigrala „Bred ili Ben" igru, pa odgovorima mnoge podigla na noge.

Gvinet i Ben

Gvinet Paltrou i Ben Aflek, Profimedia
 

Inače, s Aflekom je bila u vezi u raskidala godinama, između 1997. i 2000. U tom periodu, sarađivali su na dva projetka - „Shakespeare in Love" i „Bounce".

Za obojicu je rekla da se dobro ljube, dok je po pitanju strasti morala malo i da „mućne glavom".

- S Bredom je to bila ozbiljna hemija, povezanost. Kao kada ste s nekim ko je ljubav vašeg života. Ben je, s druge strane, tehnički bio fantastičan - izjavila je pa i samu sebe nasmejala.

Igra je onda „skočila na novi nivo" - morala je da bira s kim bi od njih spavala, za koga bi se udala, a onda i kome bi presudila da mora. U miks, inače, dodat je i njen bivši suprug Kris Martin, s kojim je u braku bila od 2003. do 2016. te dobila naslednike Epl i Mozesa.

Gvinet Paltrou i Kris Martin, Profimedia
 

Tada, priznala je kako bi Martinu rado ponovo rekla „da" (iako uživa u ljubavi s Bredom Felčukom). Zatim, s Pitom je kazala kako bi vodila ljubav, pa je Aflek ostao - da se njega, kao, otarasi, čime je ponovo izazvala osmehe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike