Dakota Džonson i Kris Martin su vereni već godinama! Blagoslov njegove bivše nisu baš čekali: Ovo su svi detalji! (FOTO)

09.03.2024

07:45

0

Planiranje svadbe, međutim, nije im prioritet

Dakota Džonson i Kris Martin su vereni već godinama! Blagoslov njegove bivše nisu baš čekali: Ovo su svi detalji! (FOTO)
Dakota Džonson i Kris Martin - Copyright Profimedia

Suosnivač i pevač „Koldpleja", Kris Martin, uplovio je u romansu sa glumicom Dakotom Džonson godinu dana pošto su se on i Gvinet Paltrou zvanično razveli (2017). Svoju vezu otad čuvaju podalje od znatiželjnih pogleda - sve što je poznato je da su i dalje opčinjeni jedno drugim i da posebno uživaju u porodičnim odmorima s Krisovom decom.

U jeku priča da su se verili i da im je Gvinet dala blagoslov za to, insajder je za „Page Six" ispričao kako je Džonsonova još šest godina unazad pristala da se uda za Martina, s kojim u Malibuu deli kuću na plaži vrednu 15,4 miliona dolara. „Zeleno svetlo" i nisu baš čekali, ono se „jednostavno desilo" i glumice su u sjajnim odnosima. Izvesni teški trenuci, pa i kraći raskidi poput jednog iz 2019, nisu ih pokolebali.

Gvinet Paltrou, Profimedia
 

Sa planiranjem svadbe, međutim, ne žure.

Dakota Džonson, Profimedia
 

Zvezda „50 nijansi sive", podsetimo, izazvala je more glasina o veridbi još 2020, kada je bila fotografisana sa smaragdnim prstenom na ruci. Prema tamošnjim, najnovijim napisima medija, to joj i jeste verenički prsten, ali ga ne nosi često.

Dosad, blistao je još na njenom 34. rođendanu, te na jednom događaju u Njujorku proteklog novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike