Muž Hilari Daf se pretvarao onlajn da je Gvinet Paltrou, pa „popio" jaku kaznu! Uopšte se ne kaje: Pozdrav svima, vredelo je! (FOTO)

08.04.2023

23:40

0

Šale koje je zbijao bile su vezane za njeno suđenje i on se ludo zabavio

Muž Hilari Daf se pretvarao onlajn da je Gvinet Paltrou, pa „popio" jaku kaznu! Uopšte se ne kaje: Pozdrav svima, vredelo je! (FOTO)
Hilari Daf i Metju Koma - Copyright Profimedia

Metju Koma, suprug Hilari Daf, suspendovan je s Tvitera zbog imitiranja Gvinet Paltrou i šala vezanih za njeno nedavno odvijeno suđenje iz kog je izašla kao pobednik. Prvo je zamenio svoju profilnu fotografiju glumičinom, a onda joj „uzeo" i ime.

Zatim, odgovarao je na šale vezane za njeno pozdravljanje s Terijem Sandersonom, očnim lekarom u penziji koji ju je bio tužio. Jedan korisnik pomenute društvene mreže je uz „scenu" gde Gvinet spušta ruku na Terijevo rame poručio: „Uzela bih svoj dolar sada".

Koma je odgovorio: „Isto", ali u ime Gvinet. Ubrzo zatim, prenose tamošnji mediji, na svom Instagramu je podelio printskrin u kom piše kako je „na izveno vreme isključen s Tvitera" zbog šale.

- Doviđenja, vredelo je - istakao je onlajn tada, pa u okviru objave dodao još nešto.

Metju je odgovorio na šalu kao Gvinet, Twitter screenshot
 

- Hvala vam svima na lepim porukama koje mi šaljete. Zbog vas nastavljam da razmišljam pozitivno i nadam se da ću dobiti još koju priliku da imitiram nekog poznatog na društvenim mrežama. Hvala Gvinet što me je inspirisala - napisao je na svom „zidu". 

U pravilniku Tvitera, inače, „stoji" da se ne sme imitirati pojedinac, grupa, organizacija u svrhe obmane ili zbunjivanja javnosti, niti da se koristi lažni identitet. Metju, očito, ne mari mnogo za to i ne krije koliko ga je čitava situacija zabavila.

Metju Koma suspendovan sa Tvitera, Instagram screenshot / matthewkoma
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike