Zvezda „Belog lotosa" odgovara na sva šuškanja! On i frizer Kim Kardašijan se razvode zbog prevare? „U miksu" i ugovor o poverljivosti!

24.03.2024

23:20

0

Brak im je trajao nešto više od pola godine

Zvezda „Belog lotosa" odgovara na sva šuškanja! On i frizer Kim Kardašijan se razvode zbog prevare? „U miksu" i ugovor o poverljivosti!
Lukas Gejdž - Copyright Profimedia

Lukas Gejdž, još uvek najpoznatiji zahvaljujući ulozi u „Belom lotosu", te njegov još uvek zakoniti suprug, frizer poznatih Kris Eplton, venčali su se proteklog aprila. U ulozi matičarke bila je ni manje, ni više, nego Kim Kardašijan, inače jedna od Epltonovih klijentkinja.

Međutim, već u novembru, Kris je podneo zahtev za razvod braka, navodeći nepremostive razlike kao razlog zašto.

 

 

Gostujući u jednoj emisiji, te dotakavši se šuškanja akonto istog, Gejdž je naglasio kako mu je „manična epizoda zbog svega trajala mesecima" i nije znao gde udara.

- Ali, čovek se uči dok je živ... - prokomentarisao je u „Watch what happens live", pa se dotakao i priča da je prevara, u stvari, njima bila presudila.

- Nije bilo nikakve prevare - kazao je na to kratko, pa dodao:

 

 

- Potpisao sam onu stvar od tri slova, Endi - misleći na ugovor o poverljivosti (NDA, non-disclosure agreement) u razgovoru s Koenom, koji vodi pomenti šou.

Osvrnuvši se na čitavu priču s Krisom priznao je, pak, da je odluku da „stane na ludi kamen" doneo impulsivno.

- To je možda bila i najluđa stvar koju sam ikada uradio. U životu. Vrovatno ću sad još šest puta do oltara - našalio se potom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike