Kim Kardašijan im izbaksuzirala: Taman što smo videli kako im je izgledalo venčanje, poznati par se razvodi posle sedam meseci braka!

15.11.2023

07:45

0

Otkriveni detalji iz sudskih dokumenata

Kim Kardašijan im izbaksuzirala: Taman što smo videli kako im je izgledalo venčanje, poznati par se razvodi posle sedam meseci braka!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Glumac Lukas Gejdž, poznat po ulogama u serijama "Ti" i "Beli lotos" i njegov suprug Kris Eplton, frizer slavnih zvezda, rešili su da se razvedu posle samo sedam meseci braka. 

Kako se navodi, Kris je taj koji je podneo zahtev za razvod, navodeći nepremostive razlike kao razlog. S obzirom na to da su potpisali predbračni ugovor, svako od njih će zadržati svoju imovinu. 

Profimedia
Lukas Gejdž i Kris Eplton

Inače, zanimljivo je da je protekle nedelje prikazano njihovo venčanje, koje je održano u aprilu ove godine, i to u rijaliti programu "Kardašijanovi". Naime, Kris Eplton je lični frizer Kim Kardašijan i njen veliki prijatelj, a kako im je ona organizovala iznenađenje i venčanje, sve što se dešavalo su zabeležile kamere. 

Mnogi su, nakon vesti da se Lukas i Kris razvode, naveli da im je Kim izbaksuzirala. Naime, oni su pitali nju da ih venča, što je mogućnost u Americi ukoliko se prijavite za dozvolu da to činite.

- Jeste sigurni da želite da vas ja venčam, žena koja je imala tri razvoda? - upitala ih je tada Kim, ali su oni bili istrajni u tome da to žele.

Kim je organizovala put u Las Vegas, gde se na intimnoj ceremoniji par venčao, a pre toga ih je iznenadila privatnim koncertom Šanaje Tvejn, koja je izvela njihovu omiljenu pesmu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike