Ipak nije kriva Kim Kardašijan: Otkriven razlog zašto se razvodi poznati par posle samo 7 meseci braka!

20.11.2023

07:45

0

Prijatelj rijaliti zvezde je saznao strašne vesti

Ipak nije kriva Kim Kardašijan: Otkriven razlog zašto se razvodi poznati par posle samo 7 meseci braka!
Lukas Gejdž, Kim Kardašijan i Kris Eplton - Copyright Profimedia

One koji prate američku šoubiznis scenu šokirala je vest da se glumac Lukas Gejdž i njegov suprug Kris Eplton, frizer slavnih, razvode posle samo sedam meseci braka.

Pogotovo je to bilo šokantno jer je njihovo venčanje nedavno prikazano u jednoj od epizoda "Kardašijanovih". I dok su mnogi mislili da im je Kim Kardašijan izbaksuzirala jer ih je ona venčala, sada je otkriven i razlog kraha ovog braka.

Profimedia
Lukas Gejdž i Kris Eplton

Iako je Kris Eplton, prilikom pokretanja brakorazvodne parnice, naveo da su "nepremostive razlike" razlog za razvod, istina je, barem po njega, mnogo bolnija.

- Lukas je prevario Krisa i on je to saznao tokom vikenda. To je razlog zašto je Kris pokrenuo razvod - rekao je izvor i dodao:

- Oni nisu imali otvorenu vezu. Ovo nije bilo nešto što su želeli. Trebaće im vremena da se oporave od svega i nastave dalje, svako svojim životom.

Profimedia
Kim Kardašijan

Inače, zanimljivo je da je Kim, u epizodi gde je prikazano venčanje Lukasa i Krisa, reagovala veoma simpatično, kada su je pitali da ih baš ona venča.

- Jeste sigurni da želite da vas ja venčam, žena koja je imala tri razvoda? - upitala ih je tada Kim, ali su oni bili istrajni u tome da to žele.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike