Iznenada preminula sestra Kris Džener: Sutra nam nije zagarantovano! (FOTO)

21.03.2024

00:20

0

Majka Kim Kardašijan van sebe

Iznenada preminula sestra Kris Džener: Sutra nam nije zagarantovano! (FOTO)
Copyright Profimedia

Kris Džener podelila je na Instagramu da je njena sestra Karen iznenada preminula u 65. godini života. Majka Kim Kardašijan podelila je njenu sliku i saopštila da je ovo veliki šok za celu familiju.

- S velikom tugom moram da saopštim da je moja sestra Karen iznenada preminula. Srce me boli zbog moje majke i sestričine. Molim Boga da bude uz nas tokom ovog teškog vremena. Karen je bila predivna, bila je najslađa, najljubaznija, najosjetljivija i jako duhovita. Cenila je svoju porodicu i prijatelje, a posebno svoju ćerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

- Cenim svaku zajedničku uspomenu. Njena smrt je podsetnik da je život jako kratak i dragocen, te da nam sutra nije zagarantovano. Moramo reći bitnim ljudima koliko ih volimo. Volim te, moja lepa sestro - napisala je Kris na društvenoj mreži.

Kako prenosi TMZ, Karen je preminula u svom domu u San Markosu, a Hitna pomoć je mogla da konstantuje samo smrt. Uzrok još uvek nije poznat, ali se spekuliše da je reč o prirodnoj smrti.

Inače, Karen je bila jedina njena sestra, a spekulisalo se da veći deo života nisu bile u dobrim odnosima.

Za razliku od sestre koja je sa svojim ćerkama život dala "na dlanu", Karen je živela dosta povučenije. Naime, po struci je bila medicinska sestra, a velika strast bilo joj je i kulinarstvo, te je čak i izdala dva kuvara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike