Kejtlin Džener je ubedila Roberta Kardašijana da se razvede od Kris: Svi detalji večere za koju je malo ko dosad znao!

17.11.2023

07:45

0

Oko mesec dana kasnije, ona je postala gospođa Džener

Kejtlin Džener je ubedila Roberta Kardašijana da se razvede od Kris: Svi detalji večere za koju je malo ko dosad znao!
Kejtlin Džener - Copyright Profimedia

Kada su se Kris i sada pokojni Robert Kardašijan razvodili - nije bilo lepo. Navodno, advokat je čuvenoj „mamadžerki" pravio pakao od života 1991. godine, pa je zato Kejtlin, nekada Brus Džener, uskočila u pomoć svojoj ondašnjoj dragoj, prema sopstvenom priznanju.  

- Bilo joj je baš teško, a ja sam već bila u čitavoj priči. On je činio sve, samo da joj oteža. Posmatrala sam to sa strane i mislila: „Ovo baš nema nikakvog smisla". Zato sam ga pozvala na večeru - otkrila je u novoj dokumentarnoj seriji koja nosi naziv „House of Kardashian".

Kris Džener, Profimedia
 

- Našli smo se, seli pozadi u separe i suštinski sam mu kazala kako je ona nastavila dalje. „Izvini, ali tako je". Odavde ja preuzimam i hajde da pojednostavimo stvari, koliko god to možemo. I tako je i bilo - dodala je ona, koja se oko mesec dana kasnije u kući jednih prijatelja Kris zavetovala na večnu ljubav.

- Tada smo bili pet meseci već zajedno. Super smo se provodili. Htela sam da prebobamo tu svadbu, ne bismo li što pre nastavili dalje s normalnim životom, sa po četvoro dece. Što normalnije moguće - naglasila je potom.

Podsetimo, Robert je ostao u njihovim životima posle razvoda, ali i prevare od strane Kris, najpre zbog dece koju je s njom dobio - Kortni, Kim, Kloi i Roba. Preminuo je krajem septembra 2003. godine od kancera jednjaka.

Kejtlin je iz prethodnog braka onda imala decu Burta, Kasandru, Brendona i Brodija, a sa Kris je dobila Kendal i Kajli Džener.

Tik pred smrt...

Kejtlin Džener, Profimedia
 

Kejtlin i Robert, inače, razgovarali su jedan na jedan i nekoliko dana pre nego što je Kardašijan preminuo, otkriva sada javnosti Dženerova.

- Mnogo mu je bilo loše. Kazala sam, znaš šta, da sam u tvojoj koži deca bi mi bila najveća briga. Da li će oni da budu dobro, posle svega ovoga. Znaj da ću uvek da budem tu za njih. Rekao mi je da ne moram to ni da mu govorim, jer je siguran da će biti tako. Nedelju dana kasnije je izdahnuo - prisećala se Kejtlin u serijalu, koji je već počeo da se „strimuje".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike