Goga voli sportiste, ali i oni nju: Za jednog je bila udata, oženjeni joj se udvarao, a ovaj frajer joj je bio čak i u spotu!

12.03.2024

14:07

0

Pevačica privlači njihovu pažnju

Goga voli sportiste, ali i oni nju: Za jednog je bila udata, oženjeni joj se udvarao, a ovaj frajer joj je bio čak i u spotu!
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goga Sekulić je poznata po tome da voli zgodne i lepe momke, pogotovo sportiste, a i oni nisu imuni na nju. 

Kao što se već zna, ona je bila udata za Uroša Domanovića, svetskog prvaka u brazilskom džiu džicu, sa kojim je dobila i sina. 

Instagram printscreen/urosbjj
Goga Sekulić, Uroš Domanović

Čak i posle razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, o čemu svedoči i činjenica da je Goga proslavila rođendan nedavno u Dubaiju, gde je Uroš njihovom sinu kupio stan. 

Međutim, nije Uroš jedini sportista koji je bio opčinjen Gogom. Iako je oženjen i dobio dete, Milan Lola Smiljanić je pre nekoliko meseci ispod jedne Gogine fotografije ostavio komentar "Sreća prelepa" i pored toga emotikone srca. 

MN Press
Milan Lola Smiljanić

Goga na ovo nije reagovala, verovatno jer stalno ima pažnju sportista i to veoma zgodnih, a takav je i Boban Bajković, nekadašnji golman Crvene Zvezde, koji se čak pojavio i u njenom spotu.

MN Press
Boban Bajković

Naime, on je bio glumac u Goginom spotu za pesmu "Katastrofa", gde je glumio latino zavodnika i njenog dečka, kog je ona optužila za prevaru. 

Scene u spotu su bile veoma tenzične, a i Boban i Goga su izgledali sjajno, što se može videti u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike