JK igra uz hit Goge Sekulić, a s njom dve decenije ni reč nije progovorila! Sve je snimljeno (VIDEO)

13.02.2024

16:20

0

Pevačica je jednom istakla kako joj ovaj komentar nikad neće zaboraviti

JK igra uz hit Goge Sekulić, a s njom dve decenije ni reč nije progovorila! Sve je snimljeno (VIDEO)
Goga Sekulić, Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša s pojedinim kolegama sa scene vodi višedecenijske ratove - među njima je, na primer, Goga Sekulić, koja joj je izvesne reči mnogo zamerila i, kako je jednom istakla, „nikada joj to neće zaboraviti". 

U međuvremenu, pak, strasti su se značajno stišale, uzimajući u obzir snimak iz jednog noćnog kluba u kom je JK „uhvaćena" kako đuska uz Goginu pesmu „Vuče lopove". Očito, smatraju fanovi na društvenim mrežama, muzika je stvarno jača od bilo kakvog sukoba. 

Jelena Karleuša, ATAImages/M. M.
 

Podsetimo, njihova svađa traje još od 2004, kada je „Plejboj" na naslovnu stranu stavio devojku koja izuzetno liči na Sekulićevu, pa potpisao to rečima: „Goga Sekulić gola i opasna, bolja od Cece“. Pevačica je tada tužila franšizu, dobila spor, ali komentar akonto svega od strane Karleuše strašno ju je povredio. 

 

 

- To nikada neću zaboraviti, ostala sam bez glasa. Kada sam to videla, zamislite mene, iscepan džins, patike, punđa na glavi. Zove me jedan drug i kaže: „Gordana“, a kad me tako oslove, ja znam da nešto nije dobro. Otišla sam da vidim bilbord na Brankovom mostu, riba neka polugola i piše „Goga Sekulić gola i opasna, bolja od Cece“, šta je sad ovo? Otišla sam i kupila „Plejboj“. Odmah sam zvala prijatelja i kažem mu: „Šta da radim, ubiće me tata“. Išla sam sa roditeljima na suđenje, imala sam veštačenje. Na sudu sam dobila spor. Oni su zbog toga izgubili licencu u Srbiji i Crnoj Gori - prisećala se ona za „Novu" pa je ispričala i kako su pojedine kolege reagovale na dramu, a među njima i Jelena. 

Goga Sekulić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Tada su mediji pitali Željka Joksimovića, da li je to Goga, a on je rekao da nije video ali misli da se ja nikada tako ne bih slikala. Tada sam se i sa Karleušom zakačila, ona je rekla: „Ne, to nije Goga, ona je bolja riba od nje“ i tako je krenuo estradni rat između nas dve - objasnila je. 

(Kurir)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike