Goga Sekulić proslavila rođendan u luks hotelu sa sinom: Stigao joj i poklon kao iznenađenje (FOTO)

27.02.2024

11:44

0

Ona je napunila 47 godina

Goga Sekulić proslavila rođendan u luks hotelu sa sinom: Stigao joj i poklon kao iznenađenje (FOTO)
Copyright Privatna arhiva

Pevačica Goga Sekulić trenutno ima mnogo poslovnih obaveza zbog pripreme albuma kojim je najavila i povratak na estradu, ali je odlučila da najpre ode na luks putovanje i napuni baterije.

Ona je sa petogodišnjim sinom Vasilijem Andrejem trenutno u Dubaiju gde maksimalno uživa, a upravo na ovoj destinaciji proslavila je 47. rođendan.

Sekulićeva je odsela u preskupom hotelu, a divan dan je dočekala na plaži gde ju je osoblje iznenadilo tortom. Osim što uživa sa naslednikom punim plućima, Goga je puna utisaka i zbog albuma čija priprema predstoji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Obožavam sunce i more. Kao devojka sam više puta slavila rođendan u Majamiju, a kako je Dubai jedna od mojih omiljenih destinacija, rešila sam da sa sinom dođem ovde. Već dugo smo redovni gosti u istom hotelu, tako da nam uvek pripreme neka iznenađenja, balone, torte - rekla nam je atraktivna pevačica, koja će sa svojim naslednikom još nekoliko dana uživati u letovanju usred zime, a zatim počinju obaveze.

- Dugo nisam objavila album i želim da svoju publiku obradujem dobrim pesmama za koji mesec. Mislim da jedan singl nije dovoljan i da ljudi koji me godinama prate zaslužuju mnogo više - smatra pevačica.

Goga je dodala da joj je plan da do izlaska novih numera još dotera liniju, iako i sada dobija brojne komplimente ispod fotografija u kupaćem kostimu iz Dubaija. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike