Žizel plakala zbog razvoda sa sportistom, pa novi dečko napustio njenu kuću od 11 miliona dolara: Ceo svet priča o ovome! (FOTO)

08.03.2024

07:45

0

Ona i Hoakim Valente u vezi su još od juna 2023. godine

Žizel plakala zbog razvoda sa sportistom, pa novi dečko napustio njenu kuću od 11 miliona dolara: Ceo svet priča o ovome! (FOTO)
Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Žizel Bindšen savladale su emocije tokom jednog intervjua pošto se dotakla razvoda od Toma Brejdija i svog života posle istog. U jeku šuškanja na tu temu, međutim, a u susret razgovoru nekadašnjeg „Viktorijinog anđela" i Robin Roberts, manekenkin novi dečko Hoakim Valente viđen je kako mršteći se napušta njenu 11,5 miliona dolara vrednu kuću u Majamiju.

Tom Brejdi, Profimedia
 

Bindšenova se, inače, sa snimanja kući vratila sama, pa je prizor koji vas čeka u galeriji koja sledi i te kako „dolio ulje na vatru". Mnogi su oni, naime, koji su posumnjali da „za par suze za Brejdijem možda nisu bile kamen spoticanja". Prema daljim navodima „Page Six-a", Žizel je kod kuće dočekao samo ljubimac, a ona je izgledala prilično snuždeno pozdravljajući se sa njim.

Ko je Hoakim Valente?

Profimedia
Žizel Bindšen se vraća kući sa snimanja

Instruktor džiju-džice iz Majamija prvi put je u februaru 2022. „zapao za oko" javnosti, pošto je na društvenim mrežama objavio snimak s treninga sa sadašnjom devojkom. Ona se tada njemu i njegovoj braći zahvalila tek na tome što su sjajni učitelji, ali nikako nije zaustavila spekulacije pojedinaca „da među njima ima nečega".

Žizel je, inače, 2021. počela da trenira i kroz godinu je „zaradila" plavi pojas.

Dve nedelje posle razvoda, međutim, „upecana" je na putovanju baš da „svojim sjajnim trenerom". Društvo su im pravili prijatelji, ali i njena deca. Posle raznih priča, izvor za „People" kazao je ovog februara da su njih dvoje u vezi još od prošlog juna. Prema njegovim podacima koji su dostupni i onaljn, Hoakim je prvo naučio džiju-džicu, pa da hoda, kao i njegova dva starija brata.

 

 

Trenirao je još boks i džudo. Sa Žizel se upoznao na treninzima preko njenog sina; ona se veštini tek kasnije okrenula.

U Majami se preselio 2007. godine zbog studija kriminologije, što je i završio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike