Žizel Bindšen o razvodu od Brejdija: To je bila smrt mojih snova

18.08.2023

00:04

0

Priznala da joj nije bilo lako

Žizel Bindšen o razvodu od Brejdija: To je bila smrt mojih snova
Tom Brejdi i Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Brazilska manekenka Žizel Bindšen prokomentarisala je razvod od svog bivšeg muža Toma Brejdija, ocenjujući ga posle 13 godina braka kao “smrt njenih snova”.

Opovrgla je navode iz medija da je do razvoda došlo jer je dala ultimatum sportisti da bira između nje i njegove karijere, rekavši da je uvek navijala i da će navijati za njega svim srcem, te da je jedino što želi da mu se svi snovi ostvare.

Profimedia
Tom Brejdi i Žizel Bindšen

 

Iako njihov razvod nije prošao bez pažnje medija, ona je za brazilski Vog priznala da su joj medijska nagađanja o razvodu bila jako bolna.

- Uvek sam verovala da svaka situacija, ma koliko izazovna bila, nas uči nečemu i pomaže nam da rastemo - rekla je Žizel u intervjuu, pa dodala:

- Razvodi nikada nisu laki, pogotovo kada mediji prate svaki korak - rekla je.

- Pokušala sam da se usredsredim na svoju decu, svoje zdravlje i svoje projekte i snove - izjavila je manekenka, dodajući da radi na sebi svaki dan i da želi da postane bolja verzija sebe.

Profimedia
Žizel Bindšen

Iako razvod od Brejdija nije bio lak, manekenka je sada u vezi sa svojim instruktorom džijudžicu, Joakimom Valenteom, a povezivali su je i sa milijarderom i vlasnikom hotela Džefrijem Soferom, što je ona odbacila.

Tom je krajem jula privukao pažnju nakon što su ga paparaci uslikali kako se druži s Irinom Šajk, nakon čega su mediji počeli da ih povezuju.

Ipak, kada se nedavno na društvenim mrežama Tom prisetio svog rođendanskog putovanja u Afriku, Bindšen je u komentarima objavila emotikom s rukama koje mole.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike