Tom Brejdi se oglasio prvi put nakon razvoda od Žizel: Svi imamo jedinstvene izazove u životu, želim samo da budem dobar otac

01.11.2022

11:25

0

Posle 13 godina braka oni su, sporazumno, stavili tačku na svoju romansu

Tom Brejdi se oglasio prvi put nakon razvoda od Žizel: Svi imamo jedinstvene izazove u životu, želim samo da budem dobar otac
Tom Brejdi i Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Tom Brejdi i Žizel Bindšen su zvanično, pre nekoliko dana, obavestili sve da su se razveli. Oni su se kratko oglasili na Instagramu, objasnivši da će, pored svega, ostati prijatelji.

Slavni fudbaler je sada dao prvi intervju, u kom je otkrio kako se nosi sa razvodom. Kako je istakao, on je sada fokusiran samo na dve stvari.

Profimedia
Tom Brejdi i Žizel Bindšen

- Očito je dobra vest da je ovo vrlo prijateljska situacija i da sam sam fokusiran samo na dve stvari - brigu o svojoj porodici i deci, i drugo, da pobeđujem u fudbalu - rekao je on u jednoj radijskoj emisiji, pa dodao:

- To je ono što profesionalci rade. Fokusiraju se na posao kada je vreme za posao, a onda kada dođete kući, fokusirate se na prioritete koji su kod kuće. Radite najbolje kako znate. Tako ću i nastaviti.

Brejdi je objasnio da im je bilo znatno teže što im se razvod odigrao pred očima svetske javnosti.

- Svi imamo svoje jedinstvene izazove u životu. Svi smo mi ljudi. Činimo najbolje što možemo. Imam neverovatne roditelje koji su me uvek učili kako treba raditi neke stvari. Želim da budem dobar otac svojoj deci - ispričao je slavni fudbaler i dodao:

Profimedia
Tom Brejdi i Žizel Bindšen

- Sa izazovima se želite nositi na najbolji mogući način. Dakle, želim da uvek mogu da držim glavu visoko, na terenu i van njega i pokušaću da to činim sve dok sam živ.

Podsetimo, par se rastao posle 13 godina braka. Imaju dvoje dece - sina Bendžamina i ćerku Vivijan, a fudbaler iz prethodne veze ima i sina Džeka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike