Žizel Bindšen nakon razvoda od Brejdija ima probleme sa decom: Ponekad mi pružaju otpor

20.01.2024

08:00

0

Period prilagođavanja

Žizel Bindšen nakon razvoda od Brejdija ima probleme sa decom: Ponekad mi pružaju otpor
Tom Brejdi i Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Žizel Bindšen nedavno je govorila o izazovima sa kojima se susreće kao samohrana majka. Naime, njeni naslednici Bendžamin i Vivijan naišli su na poteškoće nakon razvoda roditelja, zbog čega se bivši top model trudi da ima makismalno razumevanja za njih. 

Kako kaže, ponekada ne žele da je slušaju jer im više odgovara "stil" roditeljstva njihovog oca Toma Brejdija, ali ona ne odustaje od toga da im usadi vrednosti za koje smatra da su bitne. 

Profimedia
 

Takođe, svesna je da se nalaze u periodu prilagođavanja života u različitim domovima, gde važe drugačija pravila.

- Ponekad pružaju otpor, posebno zato što su sada u dve različite kuće i postoje dva različita načina. Ali osećam da to dugujem svojoj deci, zbog onoga što me je mama naučila - rekla je za "Harper's Bazaar".

Žizel je onda i objasnila šta joj je prioritet kada je reč o vaspitanju dece. 

- Način na koji sređujete svoju sobu, način na koji nameštate krevet je način na koji ćete organizovati i svoj život. Ako ne učiš ovde i sada, onda kada i sa kim?

Podsetimo, Brejdi je nedavno rekao da uprkos razvodu, zadovoljan je kako funkcionišu kao bivši supružnici kojima su deca na prvom mestu. 

Profimedia
 

- Mislim da, deci koja su pod vašim krovom, treba da obezbedite vrednosti tako da kada krenu dalje u život, imaju stvarno čvrstu osnovu. I mislim da smo ja i njihova mama uradili neverovatan posao obezbeđujući to, i mislim da ćemo samo nastaviti tako - rekao je on letos za "Entertainment Tonight".

Inače, popularni par bio je u braku do 2022., tačnije 13 godina. Još uvek nije poznato da li manekenka ima novog partner, dok na društvenim mrežama uglavnom deli fotografije sa putovanja sa decom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike