Severina ponovo na sudu: Kod mene je sve po starom, kao i poslednjih 11 godina! (FOTO)

07.03.2024

17:15

0

Prijave joj i dalje pristižu i, kako kaže, više ih i ne broji

Severina ponovo na sudu: Kod mene je sve po starom, kao i poslednjih 11 godina! (FOTO)
Severina Vučković - Copyright Printscreen „Premijera - Vikend specijal"

Županijski sud u Splitu je na sednici održanoj 6. februara ove godine obnovio svoju prvobitnu odluku - da Severina Vučković i Milan Popović dele starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Severina Vučković, Printscreen: Instagram/severina
 

Prema ondašnjim napisima tamošnjih medija, dete bi po tome trebalo dve nedelje mesečno da provodi kod majke, pa dve kod oca.

Oglasivši se akonto toga, pevačica je bila istakla kako odlukom jeste zadovoljna, ali da svakako nastavlja svoju borbu za potpuno starateljstvo nad naslednikom.

Sada, na svom Instagramu i reagujući na izvesni tekst autorke Heni Erceg vezane za njenu turbulentnu priču, Severina je otkrila da i bez obzira na vraćeno starateljstvo - ona i dalje „mora da obilazi sudove".

„Prijave više i ne brojim!"

- Inače, ja po starom. Kod mene isto s*anje, mislim stanje... Ovih dana opet malo obilaženje sudova, malo institucija koje bi trebalo da štite dete i mene... Sve isto kao i poslednjih 11 godina. Nove prijave, više ih ne brojim, hiljaditi put odgovaraj na jedna te ista pitanja... A šta ima kod vas, kako je? - napisala je Seve uz svoju objavu, pa je pozvala i najpre dame u sličnoj ili istoj situaciji da joj je pridruže „u ženskim marševima 8. marta", istakavši i kada je, te gde okupljanje.

Severina Vučković, Instagram screenshot / severina
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike