Severini sud vratio starateljstvo nad sinom? Šokantan obrt posle presude o kojoj je brujao region

20.02.2024

15:34

0

Pevačica se o ovome još nije oglašavala

Severini sud vratio starateljstvo nad sinom? Šokantan obrt posle presude o kojoj je brujao region
Severina - Copyright Printscreen/YouTube/Hrvatska radiotelevizija

Pre skoro tri nedelje region je brujao o tome da je Severini Vučković oduzeto starateljstvo nad sinom, koje je delila sa nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem. Međutim, sada je navodno došlo do obrta.

Kako se navodi, splitski Županijski sud je na svojoj sednici, koja je održana 6. februara ove godine, praktično preinačio svoju prvobitnu odluku, po kojoj će otac i majka 12-godišnjeg dečaka ponovo deliti starateljstvo, odnosno obavljaće roditeljsku brigu sporazumno, zajednički i ravnopravno, piše "Slobodna Dalmacija". To bi sada značilo da će dete dve nedelje mesečno provoditi kod majke, pa dve nedelje kod oca.

ATAImages/Antonio Ahel Printscreen TV Kurir
Milan Popović, Severina

Severina se o ovome nije oglašavala na društvenim mrežama, iako je bila veoma aktivna po pitanju svega otkako joj je oduzeto starateljstvo.

Ona je sinu danas čestitala 12. rođendan na svom nalogu na Instagramu, a posebno joj je bilo drago što je njen naslednik rođen na isti dan kada i njen dugogodišnji prijatelj i menadžer Tomica.

Instagram screenshot / severina
Severina

- Pre 12 godina u Splitu je pao sneg... Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: "Nemojte da me budite", U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: "Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu". U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice... „Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno“. U 23:05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine... - napisala je Severina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike