Severina emotivna nakon što joj je vraćeno starateljstvo: Znam kako izgleda život sa tugom

21.02.2024

15:00

0

Zahvalila se svima koji su je podržavali

Severina emotivna nakon što joj je vraćeno starateljstvo: Znam kako izgleda život sa tugom
Severina Vučković - Copyright J. M. S./ATAImages

Proteklog dana kao bomba je odjeknula vest da je Severini Vučković vraćeno starateljstvo nad sinom, koje je izgubila pre nekoliko nedelja.

To sada znači da će njen bivši partner i ona deliti starateljstvo nad sinom i obavljaće roditeljsku brigu sporazumno, zajednički i ravnopravno. Tim povodom se Severina zahvalila svima koji su joj pružali podršku u prethodnim nedeljama.

Printscreen: Instagram/severina
Severina Vučković

- Ja sam kao vi. Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i proteklih četiri nedelje (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na neverovatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima - napisala je Severina i nastavila:

- Svako ko je osetio tugu, zna kako izgleda život s tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čoveku kojem je naneta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima.

Instagram printscreen/severina
Severina Vučković

Podsetimo, splitski Županijski sud je na svojoj sednici, koja je održana 6. februara ove godine, praktično preinačio svoju prvobitnu odluku da se starateljstvo dodeljuje samo ocu Severininog deteta.

Od tada, pa sve do juče, u regionu su se mnogi oglašavali i podigla se velika prašina oko svega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike