Severina poslala javnu poruku Vedrani Rudan! Književnica je grmela kad je njoj oduzeto starateljstvo, a ovako pevačica na to odgovara

09.02.2024

18:15

0

Ovim potezom pokrenula je pravu lavinu komentara

Severina poslala javnu poruku Vedrani Rudan! Književnica je grmela kad je njoj oduzeto starateljstvo, a ovako pevačica na to odgovara
Severina Vučković, Vedrana Rudan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ubrzo nakon što je Severini Vučković ponovo oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kog je dobila u vezi s Milanom Popovićem, Vedrana Rudan oglasila se - oštrom kolumnom, koja je izmamila razne reakcije publike. Pošto se našla „na pevačicinom radaru", s druge strane, ona nije mogla, a da na istu i ne odreaguje.

Istakavši deo koji je na nju ostavio najjači utisak, Vučkovićeva joj je naočigled svih uputila i poruku na Instagramu, pa pokrenula novu lavinu komentara.

- Radosti moja, Vedrana Rudan, stižem ti u subotu u tvoju Rijeku... Dođi k meni... 'Ajmo bar na kafu. Ako smeš da se družiš sa mnom - potpisala je svoju objavu Seve koja za vikend nastupa u ovom gradu, dodajući Vedrani kako je „obožava do kraja života".

Severina odgovorila Vedrani Rudan, Instagram screenshot / severina
 

Podsetimo, po najnovijoj odluci tamošnjeg Vrhovnog suda, starateljstvo nad sinom Aleksandrom pripalo je ocu, Milanu Popoviću. Brojne javne ličnosti ustale su onda za pevačicu, a među njima je bila i književnica koja je tom prilikom poručila:

- Severina je ponovo ostala bez deteta, hrvatske institucije samo rade svoj posao, ali to više nije vest. Bilo je očekivano. Ko je Severina u hrvatskom kontekstu? Ona je žena koja se od trenutka kada stupi na scenu ponaša kao muškarac. Ona hoće slavu, hoće novac, želela je i dobila vanbračno dete. Zašto žene ne naručuju spe*mu poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje ni vaspitače, ni tetke u vrtiću, ni žene u radnim centrima. O prečasnim sudijama da i ne govorimo. Drska baka je podigla pantalone i ako pije, pije - počela je bila na „Rudan.info", pa nastavila:

„Seve nikako da nauči..."

Vedrana Rudan, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pa kad bi ga iznervirala kod kuće iza zaključanih vrata dok sprema ručak za muža i u mislima se sprema za popodnevno peglanje i eventualno kasno noćni se*s, kada ona čisti kuću i kada on ugasi TV... Ali ne! Želi biti javna žena i tako navesti, po prirodi čedne Hrvatice, da pobegne od dece, crkve i kuhinje. Ups! Seve nikako da nauči u kakvoj zemlji živi. Preglasno govori, misli, želi sina pored sebe, uostalom, poznato je da 99 odsto Hrvatica posle razvoda ima decu. Nije Severina kriva što mi koje smo imale decu kada smo j***** muževe nismo Severinine. Mi smo obične bake, žene koje imaju pravo na decu, vrlo često prava koja dobijemo prelaze sve granice.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Nakon razdvajanja, imamo pravo da se brinemo o ishrani, odevanju i obrazovanju dece. Niko ne oduzima radost plaćanju obuke, instrukcija i obezbeđivanju krova nad glavom našoj deci. Neke srećnice dobijaju i 150 evra mesečno alimentacije - napisala je, između ostalog, ona.

Severina, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike