Severina oplela po hrvatskim zakonima: Sistem nam ne valja, ovo je problem svih nas! Nećete prodavati decu

05.02.2024

22:46

0

Pevačica je imala poduže izlaganje nakon ročišta na kom je bila

Severina oplela po hrvatskim zakonima: Sistem nam ne valja, ovo je problem svih nas! Nećete prodavati decu
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Severina Vučković je danas bila u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu, zbog ročišta vezanog za navodne pretnje i uvrede koje je upućivala Ljiljani Klinger i Gordani Buljan Flander.

Nakon izlaska iz sudnice, ona se obratila okupljenim pripadnicima medija, a svoje izlaganje je podelila i na Instagramu, na svom nalogu, uz poduži opis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Još jedan pohod na sud, ovoga puta Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Drugo ročište, u optužnici podignutoj u samo 9 meseci, gde se teretim za "nametljivo ponašanje", a to vam je krivično delo. Istovremeno, ja vodim starateljstvo za dete 11 godina, i tu nema ažurnosti i efikasnosti. Ja očito nisam našla svoju "Radost" da rešava moje probleme, a kažu da sam "Lepa". Ja tako "lepa i moćna" vucaram se po sudovima 11 godina. I sistem boli briga. Naše dete nije jedino - ovo je problem celog sistema. P.S. Nikad ne bih išla u kafić gde "Radosti" obitavaju, mesta gde se petlja i vrti s lovom... Al' da prodajete decu? E, nećete! - pisalo je u opisu videa.

Kada je sam snimak u pitanju, u njemu je Severina istakla da država smatra da ona nije dobra jer govori za medije.

Printscreen: Instagram/severina
Severina

- Zanimljivo da je optužnica protiv mene podignuta u rekordnom roku. U ovom postupku je, normalno, sve tajno. Jako smo dugo ovde bili... Pre pet godina, na konferenciji, sam pričala koji su ljudi uključeni u sve ovo, tad mi se nije verovalo. Postupak, inače, traje šest meseci, u mom slučaju traje 20 meseci! Država protiv mene diže optužnicu, nisam dobra jer govorim po medijima! Ja, ipak, verujem u pravdu - kazala je Severina u snimku.

Severina je, podsetimo, nedavno izgubila starateljstvo koje je delila nad sinom sa bivšim partnerom Milanom Popovićem, a to je podiglo veliku prašinu u Hrvatskoj i regionu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike