"Nakon dodele Oskara otišla sam sama u krevet": Dok joj je karijera cvetala, Nikol Kidman je bila emotivno razorena

10.01.2024

00:20

0

Tada je shvatila da joj je potrebna promena

"Nakon dodele Oskara otišla sam sama u krevet": Dok joj je karijera cvetala, Nikol Kidman je bila emotivno razorena
Nikol Kidman - Copyright Profimedia

Nikol Kidman osvojila je Oskara davne 2003. godine za ulogu Virdžinije Vulf u filmu "Sati". Međutim, bolan razvod od Toma Kruza, dve godine ranije i loši odnosi sa njihovom usvojenom decom, Izabelom i Konorom, uticali su na to da ni dodela ove nagrade nije mogla da joj popravi raspoloženje i smanji usamljenost.

Profimedia
 

- I dok je na profesionalnom planu sve bilo idilično, u privatnom životu sam se borila. No, to se događa, zar ne? Otišla sam kući, naručila dostavu i jela večeru na podu svoje sobe u hotelu Beverli Hils. Sedela sam na podu i jela pomfrit i burger sa porodicom, nakon čega sam otišla u krevet. Tek tada me je sve pogodilo i shvatila sam da moram da pronađem ljubav, jer mi je ona u životu potrebna. Otišla sam sama u krevet, i to pre ponoći. Danas, da ga ponovno osvojim, ne bih došla kući 24 sata - dodala je.

Nakon toga, trebala je da prisustvuje proslavi koju organizuje magazin Vainty Fair, ali ovo prvobitno nije želela da prihvati. 

Profimedia
 

- Rekla sam im da bi to izgledalo kao likovanje, da se ne bih osećala ponizno. Da ne bi bilo u redu da hodam kroz gužvu i nosim nagradu okolo. To bi bilo stvarno neprikladno - rekla je ona, pa priznala da su ipak uspeli da je nateraju da dođe.

- Doslovce sam ušetala i nosila ga okolo, no bila sam potpuno slomljena i emotivna, tresla sam se sve vreme i ni malo nisam uživala. Gotovo da sam se izvinjavala što je jako glupo. Volela bih da sam mogla više da uživam - zaključila je u knjizi "50 Oscar Nights". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike