Sve je spremno za 94. dodelu Oskara - i sitni kolači! Nominovane čeka 2.000 flaša samo šampanjca: Gala od A do Š! (FOTO)

27.03.2022

21:15

0

Veliki šou ne prestaje kad se zvanice budu „preselile" iz Dolbi teatra na „Guvernerov bal"

Sve je spremno za 94. dodelu Oskara - i sitni kolači! Nominovane čeka 2.000 flaša samo šampanjca: Gala od A do Š! (FOTO)
profimedia-0673207343 - Copyright Profimedia

Ovogodišnja, 94. ceremonija dodele prestižne filmske nagrade Oskar, biće održana u Los Anđelesu, u čuvenom Dolbi teatru. Prvi put u istoriji, domaćice šoua će biti tri žene - Redžina Hol, Ejmi Šumer i Vanda Skajs

One su, sudeći po društvenim mrežama, dan provele puneći baterije za ovaj događaj, koji će se ove godine odviti onako kako su to mnogi i navikli da se odvija. Inače, zbog koronavirusa, proteklu dodelu pojedinci smatraju i jednom od najgorih. 

Ovo je i prvi put posle 2018. da Oskar ima domaćina, kao i prezentere na sceni - posle čak 35! Poslednji put kada se to desilo, naime, bilo je 1987, kada su „lica ceremonije" bili Goldi Hon, Čevi Čejs i Pol Hogan. 

Instagra screenshot / morereginahall
 

Na nivou!

Posle crvenog tepiha, a onda i dodele nagrada, pošto se nominovani (s pobednicima) „presele" na „Guvernerov bal", biće u prilici da obraduju svoja nepca zalogajima pažljivo osmišljenim „pod palicom" Volfganga Paka, koji je ove 2022. sarađivao s kulinarskim kolektivom „Ghetto Gastro" i pripremio razne đakonije za zvezde. 

Voditelj emisije „Daily pop" Džastin Silvester posetio je dobro poznatu kuhinju pred „zvezdano okupljanje" i saznao da nominovane čeka 2.000 flaša samo šampanjca, kao i da im je nekoliko šefova na raspoaganju ako bi ipak pojeli nešto što i nije na meniju. 

Lejdi Gagi bi sam Pak, prema sopstvenom priznanju, spremio šta god da joj padne na pamet, bez obzira na to da li je „računao na to jelo ili ne". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Hale Beri, Džejson Momoa, Džejk Džilenhol - samo su neki koji se posebno raduju „dobrom, starom dimljenom lososu", začinjenoj tuni posluženoj u kornetima...

- Trudimo se da svaki put uradimo nešto novo, sveže, zabavno. „Guvernerov bal" je mesto gde se hrana, moda, kultura, film i muzika sastaju i druže. Tako da nisam mogao da nađem boljeg partnera za to od „Getp Gastro" kolektiva - naglasio je Volfgang u svom saopštenju za strane medije pred samu ceremoniju.

Ima li nešto slatko?

Na samom kraju, svi će se svakako rado zasladiti čokoladnim eklerima s morskom soli, panakotom s grejpom, makarunsima, ali i, naravno, čokoladnim oskarima. 

- Ljudi vole da ih nose kući! Spakovali smo ih u kutijice, da im se ne istope u džepovima... Pre 25 godina je bilo primedbi zbog topljenja, znate. Zato sada pakujemo. Neki ih, pak, čuvaju kao suvenir. Rečeno mi je jednom: „Čuvam ih već 10 godina u frižideru" - otkrio je kuvar. 

Podsetimo, poznati će se okupljati na crvenom tepihu oko sat vremena. Prema najavama koje su se „vrtele" ovoh dana, ne zna se ko će biti sređeniji, ali i nervozniji. Takođe, mnogi su oni koji željno iščekuju Penelope Kruz i Havijera Bardema - prvi bračni par nominovan za Oskara u poslednjih pedeset godina.

Penelope Kruz i Havijer Bardem Profimedia
 

Lavern Koks, oglasivši se s crvenog tepiha, poželela je svima srećnu nedelju u znaku Oskara, istakavši koliko je i sama uzbuđena što će dočekivati zvezde u ime „E!News-a". 

Uživo s crvenog tepiha, Lavern Koks, printscreen „E!"
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike