Eva Mendez je napunila 50 godina, još je prava bomba, a maštala je da postane časna sestra! Hit detalji iz života glumice koje niste znali

05.03.2024

08:30

0

Tokom odrastanja imala je još samo jednu želju - da kupi svojoj majci kuću

Eva Mendez je napunila 50 godina, još je prava bomba, a maštala je da postane časna sestra! Hit detalji iz života glumice koje niste znali
Eva Mendez - Copyright Profimedia

Eva Mendez danas, 5. marta, proslavlja svoj 50. rođendan, što je mnogim njenim fanovima teško da prihvate - uzimajući u obzir njenu mladolikost. Ova američka glumica kubanskog porekla već dugo važi i za jednu od najlepših žena na svetu, ali ne može da kaže da živi onakav život kakav je kao mlada planirala.

Eva Mendez, Profimedia
 

Naime, pre nego što je „pala" na svetla reflektora, Eva je želela da postane časna sestra. Religija je u kući u kojoj je odrastala bila izuzetno važna, pa je ona pod uticajem crkve „računala" da će u stvari to biti njen životni poziv. Iako nije bilo tako, dan-danas je okrenuta veri. Prema njenim biografskim podacima koji su dostupni onlajn Eva sa porodicom obeležava kubanske, ali i američke praznike, kako je osnovala porodicu s jednim od najatraktivnijih kolega, Rajanom Goslingom.

Rajan Gosling, Profimedia
 

S tim u vezi, pre nego što je 2011. uplovila u romansu s Rajanom koji je šest godina mlađi od nje, Mendezova nije bila sigurna da li želi da ima decu. Odlučivši se na taj korak, glumački par dobio je dve ćerke - Esmeraldu i Amadu.

Iako se zbog majčinstva maksimalno povukla iz sveta poznatih, jednom prilikom je izjavila da bi i te kako volela da ponovo zaigra sa suprugom u nekom ostvarenju ili bar da glumi gde on režira. Dotad, ne smeta joj da on odlazi na crvene tepihe i bez nje.

Eva Mendez, Profimedia
 

Takođe, Eva je doživela uspeh i pošto je zaplivala modnim vodama. Krasila je brojne naslovnice, a ima i sopstvenu liniju garderobe.

Kako je kao mlada maštala i da majci kupi kuću - čini se da je to možda i jedini san koji je imala, a da joj se vremenom ostvario. Za ostalima nikako ne tuguje, a na onima koji su joj se desili je zahvalna.

Eva Mendez, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike