Gosling nije hteo decu, a onda mu je Eva Mendez rekla da je trudna! Šok detalj jedne od najmisterioznijih ljubavi Holivuda

03.06.2023

07:59

0

Traju već i više od decenije, a pojedine stvari o njima tek sada „izlaze na površinu"

Gosling nije hteo decu, a onda mu je Eva Mendez rekla da je trudna! Šok detalj jedne od najmisterioznijih ljubavi Holivuda
Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Eva Mendez i Rajan Gosling već više od decenije intrigiraju javnost - kao jedan od poznatih parova o kojima se izuzetno malo zna. Još vezu su se svojski potrudili da sakriju od očiju javnosti, dugo se spekulisalo da li su se venčali u tajnosti ili nisu, pa tako i porodicu čuvaju podalje od znatiželjnih pogleda i ne obaziru se na to šta svet misli.

Imaju dve ćerke, Amandu i Esmeraldu, čiji identitet štite koliko god da je moguće. One su im, narodski rečeno, sve na svetu, pa su se mnogi začudili pošto je glumac otvorio dušu i ispričao kako najpre - uopšte nije želeo naslednike.

- Istina je, o deci nisam ni razmišljao. Uopšte ih nisam hteo. I, onda mi je Eva rekla da je trudna - počeo je Rajan za „GQ", pa nastavio o tome koliko se bio promenio pošto je upoznao glumicu, a da to uopšte nije bio ni registrovao.

- To sam čuo i onda sam shvatio da, u stvari, nisam želeo decu bez nje. Bilo je trenutaka tokom snimanja „Kuće iza borova" (kada je i počela njihova ljubav) kada bismo glumili porodicu i ja, prosto, više nisam hteo to samo da glumim. Odmah sam znao, biću potpuno ispunjen kada je sa njom osnujem - objašnjavao je Gosling.

Po pitanju roditeljstva, kaže da se na izabranicu i te kako oslanja.

Eva Mendez, Profimedia
 

- Ona uvek zna šta treba, kako... Uvek, bez greške. Tako da, gde god da „zapnem", od nje tražim pomoć.

Kod Eve - ista priča!

Inače, poznata glumica ranije je istakla za tamošnje medije kako ni ona nije bila posebno „luda za potomstvom", sve dok nije upoznala ljubav svog života.

– Ne želim da pošaljem pogrešnu poruku mladim ženama. Ovo nije ili-ili situacija. Ja sam bila dovoljno srećna da 20 godina radim. Nisam želela da imam decu, sve dok nisam upoznala Rajana. Kockice su se poklopile i prvo dete sam dobila u 40. godini. Druga ćerka se rodila kad sam imala 42, pa je ispalo da sam uspela da postignem uspeh u karijeri, nakon čega sam mogla da prebacim fokus na svoju porodicu – istakla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike