Eva konačno udata za Rajana? Zbog jednog detalja pola sveta bruji o venčanju najpovučenijeg holivudskog para! (FOTO)

17.11.2022

06:45

0

Poznato je da su osnovali porodicu, ali venčanje do sada niko nije pominjao

Eva konačno udata za Rajana? Zbog jednog detalja pola sveta bruji o venčanju najpovučenijeg holivudskog para! (FOTO)
Eva Mendez - Copyright Profimedia

Eva Mendez i Rajan Gosling već više od decenije uživaju u ljubavi. Detalje svoje privatnosti gotovo i da ne otkrivaju, pa je zato najnovija objava glumice pokrenula pravu lavinu komentara. 

Ona je za nju ispozirala s rukom preko lica, pokazujući tetovažu kojom poručuje „de Gosling". Prema pisanjima stranih medija - svakako je mala, slatka, ali izgleda da nosi veliko značenje. U španskoj kulturi, naime, „de" odnosno „od" se koristi kao „znak za uniju ženinog prezimena sa suprugovim", objašnjava „People", što dalje može da predstavlja da je glumica ovime pokazala kako je „uzela prezime svog muža", u ovom slučaju - dugogodišnjeg partnera Rajana Goslinga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Da sa nisu i skoro venčali sumnja se zbog toga što ovo nije prvi put da se ovakva lavina pokreće. 

Proteklog septembra je isto tako otkrila svetu tetovažu dok je pokazivala rukom izvesno cveće, pa su njeni fanovi brzo bili „sabrali dva i dva" i počeli čak i da je nazivaju gospođom Gosling. 

Podsetimo, varnice između Eve i Goslinga su se prvi put pojavile 2011. godine na setu za film „The Place beyond the pines", u kom igraju par s detetom. Ubrzo, hemija je proradila i na privatnom planu, te su bili viđeni kako uživaju u Diznilendu, a onda se i ljube u Parizu. 

Godine 2016. „Us Weekly" je pisao kako su se tajno venčali, ali su izvori bliski paru zatim ispričali za „People" kako se to u stvari nije dogodilo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike