Tad mi je poklonila sat, jer sam ja na straži: Iza zatvorenih vrata Eve Mendez i Rajana Goslinga

11.10.2021

06:15

0

Kao par, inače, svoju intimu čuvaju podalje od reflektora, pa je zato glumac mnoge iznenadio pošto je otkrio detalje njihove svakodnevice

Tad mi je poklonila sat, jer sam ja na straži: Iza zatvorenih vrata Eve Mendez i Rajana Goslinga
Eva Mendez i Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Eva Mendez i Rajan Gosling gotovo nikada ne govore javno o svom životu, posebno još otkako su postali roditelji. Međutim, glumac je nedavno vrlo slobodno ispričao detalje njihove svakodnevice - od toga šta je dobio na poklon od supruge za Dan očeva, do toga kako su „izlazili na kraj" sa najmlađima tokom epidemije koronavirusa. 

- Deca su mala, pa im je svakako teško palo što nisu viđali svoje drugare (zbog epidemiološke situacije), kao i ostale članove porodice. Tako da, dali smo sve od sebe da im držimo pažnju, animiramo ih kako valja - počeo je on na jednom „GQ" događaju.

Ćerke Amanda (5) i Esmeralda (7) bili su im, objašnjava, prava, ali i jedina publika.

- Eva i ja smo više glumili u karantinu, nego ikad! Bukvalno. Počeo sam mnogo da razmišljam o vremenu tada. One tako brzo rastu, u stvari. I počeo sam mnogo više da gledam na sat - prizao je on.

„Težak" poklon

Za prvi Dan očeva, od Eve je, inače, dobio sat.

Rajan Gosling Profimedia
 

- Brend nije važan, važno je to šta on predstavlja. Taj sat, u koji tako često gledam. Ja sam sad na straži, znate, tako nešto predstavlja - objasnio je.

Mendezova, baš kao i njen izabranik, trudi se svim silama da javnosti otkriva što manje. O tome je, inače, pričala proteklog aprila, sa svima onima koji je prate na Instagramu.

- Neću da ih „šerujem". Govoriću o njima, naravno, ali i to s merom. Ali fotografije, iz dana u dan, nećete gledati, zatista. Devojčice su male i još i ne razumeju šta to znači, pa ne osećam da imam njihovo „zeleno svetlo" za tako nešto. Dok ne budu dovoljno porasle i same to tražile, biće kako sam i rekla - istakla je.

- Što se Rajana i mene tiče, ovako nam je super. Tako da i mi ostajemo pri tome da se privatnost čuva - zaključila je tom prilikom.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike