Eva Mendez je spremna na sve kad su njene ćerke u pitanju: Ako kažem ,,ne" - znam da će da me grize savest! (FOTO)

19.12.2020

18:51 >> 18:39

0

Sa Rajanom Goslingom dobila je dve naslednice, Esmeraldu i Amadu, koje tokom pandemije zabavlja na razne načine. Sve što devojčice požele - poznata mama ura

Eva Mendez je spremna na sve kad su njene ćerke u pitanju: Ako kažem ,,ne" - znam da će da me grize savest! (FOTO)
Copyright Eva Mendez Profimedia

Eva Mendez otkrila je za javnost da joj nije baš uvek svejedno dok tokom pandemije ispunjava želje ćerki Esmeralde i Amade. Na društvenoj mreži Instagram uz selfi fotografiju objasnila je šta je po sredi, a mnoge mame širom sveta brzo su se ,,pronašle” u toj njenoj objavi.

– Moja ćerka poželela je da iseckam lice Marije Kalas sa kavera ploče. Mali deo mene tada je tiho nestao, ali sam brzo pristala da uradim to. Griža savesti mama je na nivou tokom pandemije – poručila je ona uz emotikon crnog srca, pa izazvala brojne rekacije onih koji je prate.

– Mame širom sveta, ujedinite se – prokomentarisala je jedna žena ispod Evine fotografije.

Pročitajte još:

Inače, glumica je jednom prilikom ispričala kako joj je roditeljstvo ,,kao ,hendlovanje’ pijanih gostiju”, jer su joj deca prepuna energije i svašta ima pada na pamet. Zahtevna su, nekad čak i agresivna, pa uvek pronalazi nove načine kako da sa njima izađe na kraj.

– Nas dvoje kao da imamo odmaralište, gde nam dolaze isključivo zahtevni, agresivni i pijani gosti. Bukvalno, kao da vodimo hotel, gde se od nas traži da ih slušamo, hranimo… Kad ih uspavamo (decu), sve što nam preostaje je da počistimo za njima i prepričavamo jedno drugom kako su nas tretirali tog dana – našalila se svojevremeno Eva.

– Svakako, ovo su za nas srećna vremena, jer smo na okupu i znamo da su svi na sigurnom – nastavila je, ističući da se uvek trudi da održi zavidan nivo pozitivne energije, kako bi je naslednice smatrale ,,zabavnom mamom”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike