Par koji nije po holivudskim merilima: Žive u dvosobnom stanu i nemaju dadilje, a bogatstvo im je procenjeno na 90 miliona dolara

29.03.2023

16:57

0

Trude se da vode život što normalnije mogu, pre svega zbog svoje dece

Par koji nije po holivudskim merilima: Žive u dvosobnom stanu i nemaju dadilje, a bogatstvo im je procenjeno na 90 miliona dolara
Eva Mendez i Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Rajan Gosling i Eva Mendez važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova Holivuda, a njihova prednost je u tome što se ne eksponiraju previše u javnosti.

Oni uspešno odolevaju svemu što ih okružuje i trude se da za svoju porodicu odaberu najbolji mogući put. Tako, čak, ne žive u velikoj vili, već su sebi obezbedili dvosoban stan. 

Profimedia
Rajan Gosling

S druge strane, za razliku od njihovih holivudskih kolega, oni nemaju dadilje za decu, već kada je to potrebno, uskaču bake i deke. 

Evu Mendez su, inače, kritikovali zato što se povukla iz glume te što se posvetila kućnim poslovima, ali je ona i od toga napravila biznis - osnovala je firmu koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje.

Profimedia
Eva Mendez

Život im je možda haotičan, bogatstvo im je procenjeno na 90 miliona dolara, ali Evi zadovoljstvo u životu predstavlja njena kuhinja.

- Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem suđe, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um - rekla je Eva jednom prilikom.

Oni su, inače, ćerke želeli da sami obrazuju kod kuće, ali su od te ideje odustali, pa su unajmili učitelja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike