Albanac zapušio usta svojim zemljacima koji vređaju Breskvicu: Pružio joj javnu podršku, društvene mreže gore zbog njegovog poteza!

02.03.2024

19:47

1

Imao je brutalnu poruku za sve koji su pisali gnusne komentare

Albanac zapušio usta svojim zemljacima koji vređaju Breskvicu: Pružio joj javnu podršku, društvene mreže gore zbog njegovog poteza!
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright Pintscreen RTS

Ove večeri održava se finale "Pesme za Evroviziju '24", a jedna od finalista je i Anđela Ignjatović Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo".

Ova numera je naišla na veliki odjek, a bilo je neki koji su je čak nazivali i "genocidnom". Ipak, jedan Albanac je na svom nalogu na TikToku pružio podršku pevačici i svojim zemljacima, koji su pisali gnusne komentare, poslao brutalnu poruku.

On je, naime, obučen u crvenu majicu sa velikim grbom Albanije stao ispred "srpske trobojke". Tiktoker je raširio srpsku zastavu, čak je i pomazio, dok je obučen u majicu na kojoj je veliki grb dvoglavog orla. Iako za pojedine deluje kao provokacija, Beriša je za cilj imao nešto sasvim drugačije.

- Svi smo pred Bogom isti. Da se svi volimo, niko nije parče zemlje odneo u grob - piše dok je sve vreme pokazivao rukama srce na srpsku zastavu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anđela Ignjatović Breskvica

Breskvica, inače, večeras nastupa pod rednim brojem 3, a važi za favorita za pobedu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike