Breskvica nije imala u planu da se bavi pevanjem: Htela je da bude šminkerka, Vojaž ju je u tome sprečio!

02.03.2024

06:45

1

Upoznavanje sa njim joj je promenilo život

Breskvica nije imala u planu da se bavi pevanjem: Htela je da bude šminkerka, Vojaž ju je u tome sprečio!
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anđela Ignjatović Breskvica važi za jednog od favorita na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju '24", a sa pesmom "Gnezdo orlovo" pokušaće ove večeri da izbori pobedu u finalu. 

I dok mnogi bruje o pesmi i njenom značenju, ona doživljava razne sramne napade, malo je onih koji znaju kako je Breskvica započela svoju karijeru. 

Sve je to imalo veze sa njenim tadašnjim dečkom Mihajlom Veruovićem Vojažem, koji je jednom prilikom ispričao kako su se Anđela i on upoznali i zapravo započeli i saradnju i vezu. 

- Sećam se da sam na Jutjubu izbacio pesmu "Geto fenomen", koju je ona otpevala na svoj način i objavila je taj snimak na Instagramu. Kada sam čuo njenu verziju, odmah sam joj poslao poruku i pohvalio je da je odlično to odradila i da ima sjajan glas. Tako smo počeli komunikaciju - ispričao je svojevremeno Vojaž.

Nakon dopisivanja, usledio je i prvi susret u Beogradu, a kako je on ispričao, Breskvica je imala druge planove za svoju karijeru.

- Našli smo se oko četiri popodne u blizini Trga republike i odmah smo krenuli na Kalemegdan. Tog dana smo se prvi put poljubili. U tom periodu imao sam baš teške momente u privatnom životu, neki crni oblak nadvio mi se nad glavom, zbog porodice i raznih drugih situacija. Ona mi je bila sunce koje je sve to razvedrilo. Zaljubio sam se u nju upravo zbog tog osećaja olakšanja – ispričao je on i dodao:

ATAImages/ A.A.
Anđela Ignjatović Breskvica

- Htela je da se bavi manikirom i šminkanjem. Rekao sam joj da batali to jer ima glas kao anđeo. Već smo javnosti bili interesantni i najbolji potez je bio da uradimo duet. Našao sam neku matricu na internetu i napisao nam pesmu "Vrati me". Pozvali smo Nućija, koji je tada sa bratom Markom radio produkciju i on nam je snimio spot za tu numeru. To je prva pesma koja je za samo jedan dan skupila milion pregleda na Jutjubu. Tada su mediji počeli da pišu o nama - ispričao je Vojaž.

Njih dvoje su, naravno, tri godine nastupali zajedno i bili u vezi, a onda su 2021. godine raskinuli i svako je krenuo svojim putem i emotivno i poslovno. 

Mlada pevačica u poslednje vreme sve više želi da publici predstavi neki drugačiji žanr muzike, u šta spada i pesma "Gnezdo orlovo" kojom se predstavila na "PZE24".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike