"Neću se povući i ćutati!" Breskvica se oglasila nakon sramnih napada i prozivki: Sramota je vaša!

29.02.2024

22:08

0

Ne da na sebe i zato je rešila da kaže šta ima

"Neću se povući i ćutati!" Breskvica se oglasila nakon sramnih napada i prozivki: Sramota je vaša!
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright Printscreen RTS

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, oglasila se nakon sramnih napada na nju, tačnije pokušajima nekih ljudi da je diskredituju.

Breskvica se sada oglasila na ovu temu i poručila sledeće:

Instagram printscreen/brrrreskvica
Objava Anđele Ignjatović Breskvice

- Nakon priča i optužbi da mi je pesma "genocidna" i da sam, kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom "plaćenom glasanju" za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu. Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi, samo neka časno pobedi - rekla je Breskvica.

ATAImages/ A.A.
Breskvica

Podsetimo, u sramnom pokušaju smeštanja, u poruci koja se pojavila na društvenoj mreži X, navodi se da se traže devojke i muškarci koji bi u subotu glasali sa kartica koje bi dobili i za to dobili 2.000 dinara. Profil koji je objavio ovu poruku, koja je izazvala veliku pažnju, odmah je zaključan - što dovoljno govori o sramnom potezu da se Anđeli smesti afera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike