Tanja iz „Velikog brata" ponovo bije ozbiljnu bitku za zdravlje: Strah me je... (FOTO)

01.03.2024

12:55

0

Nekadašnjoj stanarki rijaliti kuće nije nimalo lako

Tanja iz „Velikog brata" ponovo bije ozbiljnu bitku za zdravlje: Strah me je... (FOTO)
Tatjana Jovančević - Copyright Printscreen TikTok / srce_lavice

Tatjana Jovančević, koju je domaća javnost upamtila kao velikog borca iz „Velikog brata", ponovo bije veliku bitku za svoje zdravlje. Kako je istakla snimku na svom TikToku, radi mnogo nalaza zbog izvesne promene na drugoj dojci.

Nimalo joj nije lako i strah je i te kako obuzima. Međutim, ono što je dodatno pogađa su oprečni komentari pojedinaca, zbog kojih je svoju tužnu ispovest potpisala i rečima:

- Ovo nije patetika, ovo je istina.

„Nije fer..."

- Zbog tumorske promene na drugoj dojci radim opet mnogo nalaza. Čekam da vidim kakva je promena i, znate, strah me je. Dok čekam sa velikim rizikom, gledam kako se neki šale na taj račun i gledaju sve sa nekim predrasudama. Neki ponižavaju muku i bol onih kojima je to duboki rez koji krvari... Nije fer. Ali eto, neka sude, prodane duše... - pisala je Tanja koja je i ranije imala strašnih zdravstvenih problema.

U mladosti, podsetimo, Tatjana je ostala bez jedne noge, a kasnije, pošto se suočila s još jednom opakom bolešću, odstranjena joj je bila i jedna dojka.

- Bila sam mlada i zdrava osoba, bolest je samo odjednom došla i promenila zauvek moj život i sudbinu. Rak u mladosti nije bio jedini udarac za mene. U tom periodu sam se zabavljala s dečkom kojeg sam mnogo volela. Ta veza je bila pred brakom, želeli smo i dete. Moj tadašnji dečko je bio iz imućne porodice. Imao je solarijum u kući i ja sam stalno išla u solarijum, nisam pravila pauzu, svaki dan. Izlazile su mi fleke po leđima, ali ni za to nisam marila. Osećala sam ponekad kao da mi trnci prolaze kroz telo, neko žarenje... Legla sam zdrava, sledeći dan sam ustala bolesna. Dva meseca doktori nisu mogli da ustanove šta mi je, samo mi je odjednom buknula noga i stavili su mi je u gips. Znala sam šta me čeka - govorila je ona svojevremeno za „Kurir", pa je dodala kako ju je taj momak za kog je verovala da će joj postati i suprug ostavio dok je ležala u bolničkoj postelji.

Zatim, osvrnula se bila na svoju pobedu raka dojke.

„Rekao mi je - idemo da spasavamo glavu!"

- Imala sam 48 godina kada sam napipala nešto na dojci. Izvađeno mi je 16 limfi, operisane su mi obe dojke, a jedna mi je odstranjena. Nikad neću zaboraviti kada mi je doktor rekao: „Tanja, idemo da spasavamo glavu", a ja sam na to rekla: „Ostala sam bez noge, ne želim i bez dojke". Ja dobro znam šta je rak. Pitala sam ga da li je to jedini način da preživim. Kad se skinem, nema me ni pola, to me najviše boli... Teško sam to podnela, nisam se osećala kao žena - iskrena je bila ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike