Učesnike rijalitija stigla jeziva sudbina: Sleteli sa mosta i na mestu ostali mrtvi!

29.12.2023

20:45

0

Nakon tragičnog događaja, produkcija je odlučila da prekine emitovanje rijalitija

Učesnike rijalitija stigla jeziva sudbina: Sleteli sa mosta i na mestu ostali mrtvi!
pogibija ukućana Velikog brata - Copyright Printscreen Youtube B92

Navršilo se 16 godina otkako su učesnici rijalitija "Veliki brat" poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada su na putu Obrenovac - Šabac sleteli u reku. Tog 29. decembra 2007. godine živote su izgubili Zorica Lazić (24), Stevan Zečević Zeka (24) i Elmir Kuduzović (26). Njih troje su te kobne noći planirali da odu na žurku u Loznicu, pošto su imali zakazano gostovanje, ali tamo nikada nisu stigli.

Naime, oni su krenuli sa dva vozila - u jednom su bili bivši učesnici rijalitija Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivona, dok su se u drugom automobilu nalazili Zorica, Stefan, Elmir i Vladimir Sarić. Vladimir je jedini preživeo ovu tešku saobraćajnu nesreću. Elmir je vozio brzo, a nekoliko minuta pre nesreće pozvala ih je Tanja i zamolila da uspore.

Printscreen/Youtube/b92
 

Međutim, ubrzo nakon tog poziva, ispred ulaza na most preko reke Vukodraž, automobilom su izleteli iz krivine, prevrnuli se i završili u reci.

Kada je Tanja ispred sebe ugledala jeziv prizor, pokušala je da skoči u vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni sprečili. Ona i Jelena su od šoka pale u nesvest. Nakon toga, produkcija rijalitija je odlučila da prekine emitovanje "Velikog brata". Ostatak ekipe je pušten kući, i to je bila jedina sezona koja nije imala pobednika.

 

"Nijedna Nova godina više nije ista"

Nakon ove saobraćajne nesreće, najpotresnije je ostalo svedočenje Tanje Obradović, koja je celu tragediju gledala svojim očima.

- Svake godine se setim toga. Nijedna Nova godina više nije ista. Pretužna sam što ih nema, nisam ih zaboravila. Krivo mi je što se svaki poziv od medija svodi na to, jer me podseti na njih, na to što se dogodilo. Ušli smo u "Velikog brata" kako bi se čulo za nas, kako bismo se afirmisali, bili smo mladi, željni svega i uspeha, a dogodila se tragedija. I dalje me ljudi prepoznaju kada me vide, ali me povežu sa tom situacijom. To je za mene trauma za ceo život - izjavila je jednom prilikom Tanja.

- Život nas vodi u drugom smeru, jurimo ka svojim ciljevima, pa se ponekad i potisnu loši događaji. Ali te stvari ne mogu da se zaborave. U Srbiju dolazim ponekad, ali nisam mogla da odem na njihov grob. Iskreno da kažem, nisam bila u mogućnosti, nije da nisam imala želju. Ali uvek dođem nešto kratko, željna sam svoje porodice - zaključila je ona.

Tuga za sestrom

Podsetimo, u više navrata za beogradske medije oglašavao se brat pokojne Zorice, Zvezdan Lazić. Jednom prilikom je kazao kako žali što Zoricu nije sprečio da uđe u rijaliti, ali i da redovno posećuje groblje na kom je sahranjena u Malom Mokrom Lugu.

Kroz suze je tada opisao kako je izgledao njegov poslednji razgovor sa Zoricom, ali i način na koji je saznao strašnu vest.

- Dan pre nego što je poginula, zvala me je telefonom, pričali smo sat vremena. "Da ti kažem ovo, da ti kažem ono." Ja sam joj rekao: "Skupi su telefoni", a ona nije odustala dok mi nije sve ispričala. Na kraju mi je rekla: "Samo da znaš, puno te volim." Kao da je osećala. To je bilo oko 23.15, a sutradan je poginula. Celu noć nisam mogao da spavam, kao da mi je nešto govorilo da će se nešto strašno desiti. Na dan njene pogibije sedeo sam sa cimerom Mikijem i odjednom sam povikao: "Zorica!" Uplašio sam se, on me je pitalo šta je bilo. Osetio sam neku bol, nešto teško. Nije prošlo ni sat vremena, zove me Zvonko i kaže: "Dogodilo se nešto strašno, poginula je Zorica" - ispričao je tada Zvezdan.

Printscreen/Youtube/b92
 

Dodao je da je, navodno, Zorica predosećala da će joj se nešto loše desiti, pa se jednom prilikom poverila svom tadašnjem dečku.

"Ja ću danas da umrem"

- Bila je zaluđena vidovnjacima, astrolozima. Išla je kod njih i svi su joj govorili da tog dana ne ide nigde, da je rizično, posebno kad je u pitanju saobraćaj. Ali nije ih poslušala. Na dan pogibije je rekla dečku: "Ja ću danas da umrem." On joj je rekao da ne priča gluposti i da će da je ošamari, ali je nastavila to da ponavlja. Ispričao mi je to kada sam došao u Beograd. Neka sudbina. Ponekad pomislim kako je možda bila umorna od svega. Iskreno, ona je bila malo lepša od drugih, sve to povlači neke stvari. Mnogi su bili ljubomorni na nju, pogotovo u kolektivnom centru u Ugrinovačkoj, gde su moji bili posle izbeglištva. Nju je sve to mučilo. Da je trebalo da pogine, nije. Niko ne treba - ispričao je tada njen brat.

Takođe, pored grobnog mesta, na spomeniku gde počiva Zorica stoji sledeća poruka:

- Ja sam prelepo živela jer sam to znala, ako vam jave umrla sam, ne verujte to, ne umem. Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala i osmeh je jedini jezik koji razumem, sa vama i dalje živim jer to jedino umem.

Vest o užasnoj smrti ovo troje ljudi obišla je region, budući da je rijaliti "Veliki brat" bio veoma popularan, a sniman je 2007. godine. Njih troje su bili mladi i želeli su da postanu poznati, ali je za njih sudbina imala drugačiji plan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike