Amputacija, otmica, a sada nova borba: Bivša učesnica "Velikog brata" otkrila od čega boluje

19.11.2021

16:09

1

Ona se javno zahvalila svima koji su joj pomogli i otkrila šta najviše želi

Amputacija, otmica, a sada nova borba: Bivša učesnica "Velikog brata" otkrila od čega boluje
tatjana jovancevic - Copyright Printscreen B92

Tatjana Jovančević je pažnju javnosti privukla učešćem u "Velikom bratu", kada je ispričala svoju tužnu životnu priču, a sada se saznalo da se ponovo suočila sa ozbiljnom bolešću. Naime, na društvenim mrežama se deli apel za pomoć koja joj je potrebna.

- Našoj Tatjani je pre dva meseca otkriven tumor na dojci. Posle mukotrpnih pregleda ona je operisana i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus hemoterapija. Tatjani je ovo drugi put da se bori sa istom bolešću. Pre 26 godina operisana je i morala je da joj se amputira noga - piše u objavi.

- Ovako Tatjani moramo materijalno pomoći, jer znamo da su sami troškovi lečenja veliki, kao i sam kvalitetan oporavak. Molimo da svi pomognemo Tatjani, da ovo što bolje i lakše podnese - navodi se u istoj.

Nakon svih ovih poruka, oglasila se i sama Tanja.

- Hvala dobri i humani ljudi... Samo imam jednu želju i misao... Želim opet pobediti karcinom, hemioterapije, zračenje i biti zdrava! Želim opet čuti od lekara "Tanja, ti si izlečena, zdrava, idi sada živi". Živi bili. Hvala - napisala je ona.

Podsetimo, Tanja je sa 16 godina oteta dok je bila u poseti baki i deki u Bosni i Hercegovini. Ona je držana u podrumu tri meseca, a onda uspela da pobegne. O svemu ovome je pričala njena Gordana, dok je njen otac govorio da je priča o otmici izmišljena. Ali, to nije sve. 

Tatjani je zbog bolesti u 23. godini života amputirana noga, nakon što joj je dijagnostikovan tumor u kolenu. Ona je život pred kamerama ipak ostavila po strani i zaposlila se u kozmetičkom salonu, a sada vodi još jednu životnu bitku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike