Čuvena Mimi bez skandala došla do samog kraja: Evo kako danas izgleda prva ženska pobednica domaćeg rijalitija (FOTO)

04.12.2023

19:40

0

Vratila se u Crnu Goru

Čuvena Mimi bez skandala došla do samog kraja: Evo kako danas izgleda prva ženska pobednica domaćeg rijalitija (FOTO)
Copyright Youtube Printscreen

Mirjana Mimi Đurović osvojila je publiku kada se 2006. godine pojavila u Velikom bratu i bez skandala i ljubavnih veza stigla do samog vrha i time postala prva žena pobednica u domaćem rijalitiju.

Ona se te godine našla u konkurenciji sa Ajs Nigrutinom, Skajem Viklerom, Katarinom Kajom Ostojić, Milićem Vukašinovićem, Erom Ojdanićem, Borom Drljačom...

 

 

Iako je bila daleko manje poznata od ostalih takmičara, Mimi je na prečac osvojila simpatije publike, a mnogima se dopala i zbog ataktivnog izgleda. 

Pobedivši osvojila je 50.000 evra, a onda se oprobala kao pevačica, ali joj to nije pošlo za rukom. Umesto pevanja, odlučila se za voditeljsku karijeru pa je sa uspehom vodila jednu emisiju o estradnim vestima. 

Kratku pauzu napravila je kada je rodila sina, ali je ipak odlučila da se vrati svom poslu, pa danas radi na Pink M televiziji gde se može videti kako danas izgleda. 

Youtube Printscreen
 

Osim toga, ona sa uspehom vodi i jedan kozmetički salon.

- Nisu to prve velike pare koje sam zaradila. Sada sam videla da ne pobeđuju samo oni ljudi kojima je potrebna finansijska pomoć. U početku sam mislila da će novac uzeti neko kome je potreban, ali sada vidim da nije tako - rekla je Đurovićeva nakon pobede, što su joj mnogi zamerili.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike