"Ovo nije avokado": Jelena Karleuša je bila trudna kada je učestvovala u rijalitiju, ovu scenu i danas svi pamte (VIDEO)

27.10.2023

00:09

0

Sedela je pored žene sa kojom je tada bila u velikoj svađi

"Ovo nije avokado": Jelena Karleuša je bila trudna kada je učestvovala u rijalitiju, ovu scenu i danas svi pamte (VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša već dugi niz godina važi za osobu koja nema dlake na jeziku, čijih se prozivki mnogi plaše, a davnih dana je to znala da unovči.

Pevačica je pre 14 godina bila u rijalitiju "Veliki brat", i to kao specijalan gost na jedan dan. Možda se mnogi ne sećaju drugih učesnika iz te sezone, ali njena svađa sa Mikijem Đuričićem, kao i scena kada jede i izgovara "Ovo nije avokado" postale su kultne. 

Jelena je, inače, u trenutku kada je bila u rijalitiju, bila trudna sa drugom ćerkom Nikom. Bilo je dogovoreno da ona ostane samo jedan dan, ali su, kako je sama ispričala, iz produkcije pokušali da je ubede da ostane duže jer je gledanost bila velika.

- Ja sam ušla na jedan dan i to je moje najgore iskustvo u životu. Sećam se da sam ušla u jednu tajnu sobu i producent koji je trebalo da otvori ta dupla vrata i da me pusti da izađem je stao ispred vrata i počeo da me ubeđuje da ostanem, da je strašna gledanost i da ostanem još jedan dan. Ja sam bila u kućnoj haljini i bosa, svom snagom sam ga gurnula, trudna, da se pomeri da izađem iz tog pakla. S druge strane, moja majka je bila u rijalitiju, ona je uživala u tome. Ali ona je bila velika dama i gospođa i svi su je upoznali kao divnu ženu, sa drugačije strane - ispričala je Jelena svojevremeno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Zanimljivo je i da je u tom trenutku učesnica rijalitija bila i pevačica Mira Škorić, sa kojom Jelena u to vreme nije bila u dobrim odnosima. Međutim, danas su njih dve veoma bliske prijateljica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike