Nosila je titulu najlepše Srpkinje, u „Velikom bratu" zavela je Macu, pa otišla u šminkeraj: Ovako sad izgleda Tijana Stajšić! (FOTO/VIDEO)

26.05.2023

10:20

3

Jedno vreme se bavila i sportom - bila je prvakinja Jugoslavije u karateu

Nosila je titulu najlepše Srpkinje, u „Velikom bratu" zavela je Macu, pa otišla u šminkeraj: Ovako sad izgleda Tijana Stajšić! (FOTO/VIDEO)
Tijana Stajšić - Copyright Youtube screenshot / Carlos

Tijana Stajšić, proslavljena manekenka, dugo je važila za jednu od najlepših žena u Jugoslaviji. Rođena je u Somboru 1984. godine i još kao tinejdžerka počela je da se bavi manekenstvom, pa vremenom postigla i brojne uspehe.

Pobedila je na izboru za Mis Jugoslavije 2001, a zatim se na svetskom izboru u Južnoj Africi plasirala u top deset lepotica.

Tada, zauzela šesto mesto i time postala i jedna od naših najuspešnijih misica.

Jedno vreme, takođe, bavila se i sportom. Bila je prvakinja Jugoslavije u karateu.

Godine 2009. ponovo je pokupila svu pažnju javnosti prijavivši se za rijaliti format „Veliki brat". Tamo, prenose mediji, zavela je Dragana Marinkovića Macu, ali i pobrala brojne simpatije kako okoline, tako i brojne publike šoua.

 

 

Zatim, gotovo da se u potpunosti povukla. Karijeru manekenke takođe je napustila i završila je kurs za šminkanje, pa se i time bavila i to u Novom Sadu.

 

 

Vremenom, dosta se i promenila. Pojedinci, sudeći po komentarima onlajn, nisu mogli a da ne primete da se i te kako okrenula estetskim zahvatima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike