Šok transformacija voditeljke! Dea Đurđević sa 16 godina iz prvih redova navijala za pevača u "Zvezdama Granda" (FOTO)

28.02.2024

09:00

0

Tu je i pirsing na pupku

Šok transformacija voditeljke! Dea Đurđević sa 16 godina iz prvih redova navijala za pevača u "Zvezdama Granda" (FOTO)
Copyright Printscreen YouTube/Zvezde granda specijal

Voditeljka Dea Đurđević sa 16 godina redovno je dolazila u studio "Zvezda Granda" kako bi iz prvih redova bodrila Nemanju Stevanovića.

Reč je o 2008. godini, a Dea je pratila tadašnje trendove, pa su tu plitke farmerke, dekoltirane majice, kikice, ali i pirsing na pupku. Njeni stajlinzi danas su mnogo drugačiji, a kako se bavi ozbiljnim temama, ni ne viđamo je u ovako veselim izdanjima.

 

Inače, Nemanja nije zaboravio koliku podršku mu je Dea slala, pa joj je uzvratio kada joj je bila najpotrebnja - 2019. godine. Posle teške saobraćajne nesreće, pevač se oglasio i poželeo joj brz oporavak.

ATAImages/Antonio Ahel
Nemanja Stevanović

- Pre 12 godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici. Sada ja navijam za tebe, i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo brz oporavak.

Podsetimo, Dea često govori o traumi kroz koju je prošla, te pruža podršku onima koji prolaze kroz isto.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dea Đurđević

- Danas je tačno pet godina od moje najveće borbe, borbe protiv naizgled nepobedivog protivnika. Samo naizgled! Kraj je onda kada ti odlučiš da je kraj. A ja sam želela da živim i pobedim! Hvala svima koji su bili uz mene, beskrajno hvala mojoj porodici, svim mojim prijateljima, a i vama koje ne poznajem, a pružali ste mi ogromnu podršku koju sam osećala svakog dana i koja mi je davala snagu da istrajem u borbi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike