Pet godina od teške saobraćajke Dee Đurđević! Objavila nikad viđenu fotografiju iz bolnice: Kraj je onda kada ti odlučiš da je kraj

07.02.2024

21:33

1

Voditeljka je uz fotografiju podelila i jaku poruku

Pet godina od teške saobraćajke Dee Đurđević! Objavila nikad viđenu fotografiju iz bolnice: Kraj je onda kada ti odlučiš da je kraj
Dea Đurđević - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Pre tačno pet godina, na današnji dan, Dea Đurđević je, nedaleko od mesta gde radi, doživela tešku nesreću kada je na nju naleteo autobus i naneo joj tešku povredu ruke.

Dugo se borila, nije se predavala, a ovaj datum će pamtiti do kraja života. To je pokazala i u poruci koju je ostavila uz do sada nikad viđenu fotografiju iz bolničke postelje.

- Danas je tačno pet godina od moje najveće borbe, borbe protiv naizgled nepobedivog protivnika. Samo naizgled! Kraj je onda kada ti odlučiš da je kraj. A ja sam želela da živim i pobedim! - napisala je Dea, pa dodala:

- Hvala svima koji su bili uz mene počevši od ekipa Hitne pomoći, svih doktora i tehničara sa VMA i KCS, fizio tima, moje druge kuće, Pinku. Beskrajno hvala mojoj porodici, svim mojim prijateljima, a i vama koje ne poznajem, a pružali ste mi ogromnu podršku koju sam osećala svakog dana i koja mi je davala snagu da istrajem u borbi. Jača nego ikad! Idemo u nove pobede!

ATAImages/ M.M.
Dea Đurđević

Podsetimo, Dea je imala brojne operacije kako bi povratila mobilnost ruke, a i danas ide na fizikalne terapije. Ipak, ne odustaje, pa se tako brzo posle nesreće vratila i svom voditeljskom poslu, što je sve iznenadilo tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike