Sestra pevačice koja učestvuje na PZE bila u braku sa bratanicom Marine Abramović

27.02.2024

14:05

0

Progovorila o njihovom druženju

Sestra pevačice koja učestvuje na PZE bila u braku sa bratanicom Marine Abramović
Copyright ATAImages/ A.A.

Iva Lorens, ovogodišnja takmičarka "Pesme za Evroviziju", boriće se u drugoj polufinalnoj večeri sa pesmom "Dom" za dalji prolazak u finale.

Reč je o mladoj umetnici, koja iza sebe ima zanimljivu životnu priču. Naime, njena porodica od ranije je poznata javnosti. Njena majka je Irena Mišović manekenka i novinarka, dok je Ivina sestra svojevremeno bila u braku sa bratanicom Marine Abramović. 

- Upoznala sam je. Marina je super, Marinu obožavam... Umetnici rade svoj posao, i onda je to neki deo posla koji je prosto deo toga ako si u javnom svetu. Ona je meni uvek bila divna, bila čista. Ona jako voli muziku, tako da sa te strane je uvek interesovalo. Sećam se kada mi je izašla prva pesma ona je poslušala i stvarno zapamti stvari - istakla je Iva i dodala:

ATAImages/ A.A.
Iva Lorens

- Jako je smešna, voli viceve, tako da s te strane bilo mi je jako drago što sam upoznala nekog ko je tako na visokom nivou i toliko stvari je videla - dodaje Lorens.

Pevačica je objasnila i koju bitnu životnu lekciju je naučila od poznate umetnice performansa.

- Lepa stvar kod nje je što nekako u njenoj glavi ništa nije nedostižno i to se baš sećam kada sam pričala u vezi muzike i svega. Naravno, ona mnogo lakše dolazi do ljudi zato što je Marina Abramović. Mislim da zbog tog njenog stava da nikada ništa nije bilo nedostižno i da nije toliko komplikovano doći do nečega, da je ona baš zato i uspela. Dala mi je dobar savet da me ne interesuje, da nema taj momenat da se uplašim ili da nemam blam da nešto pitam, nego da prosto dođem i ako mogu nešto uzmem, da ostvarim neki svoj san - otkrila je ona.

ATAImages/ A.A.
Iva Lorens

 

(Nova)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike