Breskvica isprozivala Konstraktu pred PZE: To nije pesma koja predstavlja našu zemlju

26.02.2024

22:43

1

Breskvica isprozivala Konstraktu pred PZE: To nije pesma koja predstavlja našu zemlju
Anđela Ignjatović Breskvica - Copyright Printscreen/Pink

Anđela Ignjatović Breskvica glavni je favorit na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" i to pesmom "Gnezdo orlovo" koju su svi ocenili kao rodoljubivu.

I sama Breskvica više puta je istakla da joj je drago što će Srbiju predstavljati ovakvom pesmom, a onda se osvrnula na numeru "In Corpore Sano" kojom je Ana Đurić Konstrakta predstavljala Srbiju pre dve godine i koja je posle dužeg vremena uspela Srbiji da obezbedi najbolji plasman na ovom festivalu - peto mesto.

ATAImages/Milan Maričić
Ana Đurić Konstrakta

- Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao "Umetnica mora biti zdrava" - istakla je Anđela za "Zed TV".

Iako priznaje da je reč o velikom hitu, Breskvica smatra da je za Evroviziju potrebno nešto autentičnije.

ATA Images/A.A.
Anđela Ignjatović Breskvica

- To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pesma koja predstavlja našu zemlju - zaključila je Breskvica.

Podsetimo, i Konstrakta će nastupati na ovogodišnjoj PZE i to pesmom "Novo, bolje", a ponovo se nalazi među glavnim favoritima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike