JK oštro ocenila PZE favorite! Zorju fino potapšala po ramenu, a Breskvica joj krindž: Lažna Cakana, u kandžama kafanskih menadžera, šteta!

14.02.2024

18:10

2

Po njenom mišljenju, ova pevačica možda i najbolje prođe

JK oštro ocenila PZE favorite! Zorju fino potapšala po ramenu, a Breskvica joj krindž: Lažna Cakana, u kandžama kafanskih menadžera, šteta!
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen K1

Jelena Karleuša napravila je opšti haos u javnosti pošto je u jeku priča o tome ko bi mogao da predstavlja Srbiju na ovogodišnjem „Evrosongu" dala - svoju ocenu nekima od favorita predstojeće „Pesme za Evroviziju". Ona se maksimalno potrudila da bude kratka, ali i jasna. 

Istakla je kako bi Zorja Pajić mogla možda i najbolje da prođe, a sa druge strane, za Anđelu Ignjatović Breskvicu i njeno „Gnezdo orlovo" koje i dalje na društvenim mrežama diže prašinu, rekla je da je „krindž, pase i da je to velika šteta". 

Anđela Ignjatović Breskvica, ATA Images/A.A.
 

- Evo kratkog osvrta na neke psme koje ulaze u konkurenciju za „Evrosong" i moje uvk skromno mišljenje - počela je Jelena, pa je onda nastavila o tome kako Teja Dora, po njenom mišljenju, ima glas eteralnog zvuka i koji probija kulturološke, ali i jezičke barijere u muzici. 

„Titula" koju joj je nadenula bila je „Naj World Music". 

Potom, osim Zorje za koju je navela da poseduje strašan talenat i da joj je ona, čije vreme tek dolazi, favorit broj jedan, pohvalila je Lenu Kovačević, da bi ubrzo prilično oplela po Breskvici

Lena Kovačević, ATAImages/M. M.
 

- Lažna Cakana i grupa Ladarice, zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i pase muzički retro pravac, slatka talentovana devojka u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta - napisala je, tagovala mladu pevačicu i „dodelila joj titulu" naziva „Naj krindž i kiselina zvuk". 

Sa druge strane, za Džordžija smatra da „ima iks faktor". 

Đorđe Ćulafić Džordži, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Neću mu savetovati da ide preko bare gde će ga ceniti, nego ću mu pružiti podršku, jer ovakvi talenti su neophodni kako bi se ugasio požar seljane i džukačke muzike na Balkanu - napisala je, pa njega tagovala. 

Zorja Pajić, Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike