„Nikad ne bih išao na Evroviziju!" Baja Mali Knindža o čuvenom takmičenju: Spomenuo i „Gnezdo orlovo"!

26.02.2024

11:55

0

Pesma s kojom se Breskvica nada da će predstavljati Srbiju na Evrosongu veoma mu se dopada

„Nikad ne bih išao na Evroviziju!" Baja Mali Knindža o čuvenom takmičenju: Spomenuo i „Gnezdo orlovo"!
Baja Mali Knindža - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Mirko Pajčin, koji se proslavio kao Baja Mali Knindža, dotakavši se „Evrosonga" u jednom svom razgovoru s medijima istakao je kako ga to takmičenje nikada nije zanimalo.

Ipak, čuo je „Gnezdo orlovo", pesmu s kojom će se Anđela Ignjatović Breskvica takmičiti za predstavnika Srbije na „Evroviziji" i, kako kaže, ona mu se veoma dopala i bez obzira na šou za koji je osmišljena.

Anđela Ignjatović Breskvica, Printscreen/Youtube/Prva
 

- Čuo sam pesmu „Gnezdo orlovo" i mnogo mi se sviđa, jer naginje na etno i ja sam pobornik takve muzike. Ne bih se nikada takmičio na „Evroviziji", ja bih otišao na „Exit", da ih sve razbucam - poručio je Baja, prenosi „Informer", pa je potom progovorio o estradnim svađama i ratovima, naglasivši kako ne pripada toj grupi poznatih.

„Mene to ne dotiče!"

Baja Mali Knindža, ATAImages/Marija Mlađen
 

- Mene estradne svađe i ratovi ne dotiču. Ja sam poznat po tome da sam pomogao mnogima i onda nemam tih problema i ovi su drugi svesni da ako im treba neki hit, javiće se na pravu adresu - objasnio je on.

Baja Mali Knindža, inače, izuzetno je ponosan na to što je napunio Tašmajdan, a sa druge strane, ne krije i da priželjkuje koncerte kako u Areni, tako i na Ušću.

- Dokazao sam da mogu da napunim sve, ne bolujem ja od toga. Meni je Taš bio vrhunac, jer je u centru Beograda i sam sam napravio koncert, niko mi nije pomogao. Spojio sam navijače svih klubova i svi smo pevali zajedno - istakao je pevač, koji i te kako radi na svojoj knjizi.

Uskoro, on planira da je i objavi.

„Imam materijala za osam knjiga!"

Baja Mali Knindža, ATAImages/Marija Mlađen
 

- Dok sam bio u osnovnoj školi, maštao sam da napišem knjigu poezije, a sada imam materijala za osam knjiga. Sada mogu da objavim to kada hoću, ali nemam vremena, ne postižem, jer imam mnogo posla. Knjiga će izaći sa monografijama, sa nekim jako interesantnim stvarima, sa slikama sa poznatim ličnostima koje nikada nisam objavljivao - nabrajao je Pajčin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike